admin | 04.05.2021

Start astazi in seria SCOOP Afterparty pe Pokerstars cu 60 de evenimente si un total de 180 de turnee

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

In urma cu putin timp s-a dat startul festivalului SCOOP AfterParty pe platforma Pokerstars, un bonus pentru jucatori dupa recent incheiata serie SCOOP. Festivalul este alcauit din 60 de evenimente distribuite la fel pe 3 categorii de buy-in (low, medium si high), astfel ca jucatorii de turnee online se vor putea bucura la aceasta editie de un total de 180 de turnee. Seria a debutat in urma cu o ora si va continua sa programeze evenimente pana pe data de 18 mai, cand in cursul serii este programat ultimul eveniment Progressive KO Last Dance la viteza Turbo.
Turneele au buy-in-uri cuprinse intre $2.20 si $5200, fiind disponibile numeroase variante de joc: NL Hold’em, Limit Hold’em, PL Omaha, NL Omaha H/L, PL Omaha H/L, NL Hold’em 6+, PL 5 Card Omaha, PL Fusion, Limit Stud, Limit 2-7 Single Draw, HORSE sau 8-Game.
Seria cuprinde si 3 Main Event-uri NL Hold’em cu garantii de $1.000.000, $1.500.000 si $1.500.000, respectiv buy-in-uri de $55, $530 si $5200. Site-ul nostru va tine constant o statistica a rezultatelor romanesti, urmand sa posteze atat pe parcursul festivalului, cat si la final o ierarhie cu toate mesele finale bifate de jucatorii romani. Mult succes tuturor!

Programul zilei:

Sursa foto: hochgepokert

Start astazi in seria SCOOP Afterparty pe Pokerstars cu 60 de evenimente si un total de 180 de turnee comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments