admin | 23.11.2022

Start astăzi în Main Event-ul PokerFest powered by PlayGG la Hotel Sheraton București!

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Ne aflăm în cea de a treia zi a festivalului PokerFest Powered by PlayGG care se dispută în incinta Hotelului Sheraton București, iar astăzi se va da startul în Main Event-ul de 770 euro intrare si 300.000 euro garantat. Este cel mai important turneu al festivalului care rulează ca urmare a colaborării dintre PlayGG, cameră componentă a celei mai mari rețele de poker online din lume – GGPoker și Pokerfest, cel mai important organizator de festivaluri de poker din țara noastră, cu o experiență de peste 10 ani în domeniu.
In prima zi, luni 21 noiembrie, s-a disputat flight-ul 1A din PlayGG Cup, turneu cu 250 euro intrare și posibilitate de re-entry, dar și un satelit Win Your Seat de 90 de euro buy-in pentru Main Event. Ziua s-a finalizat cu 6 din 42 de jucători trecând mai departe în turneul PlayGG Cup, respectiv cu 8 din 82 de înscriși obținând biletele pentru Main Event cu o investiție minimă.
Ieri în ziua a 2-a, programul a fost în oglindă cu cel de luni: un nou satelit de 90 de euro buy-in pentru Main Event și flight-ul 1B cu 250 de euro buy-in din PlayGG Cup. În total sunt 18 jucători calificați din zilele 1A și 1B în acest turneu, care astăzi vor lupta pentru masa finală și trofeu.

Programul zilei de azi include 4 evenimente:

–> De la ora 14:00 se dispută ziua finală din PlayGG Cup

–> Tot de la 14:00 se joacă flight-ul 1A din Main Event-ul de 770 euro buy-in și 300.000 euro garantat

–> De la 18:00 se va disputa un nou satelit de calificare Win Your Seat pentru Main Event

–> În fine, de la 20:00 se dispută turneul Turbo NLH cu 200 de euro buy-in

Iată în continuare programul festivalului PokerFest Powered by PlayGG:

 

Sursă foto: PlayGG, Pokerfest

Start astăzi în Main Event-ul PokerFest powered by PlayGG la Hotel Sheraton București! comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments