admin | 14.01.2022

Sofia Lövgren se desparte de brandul 888 dupa aproape 8 ani de zile petrecuti ca ambasador

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Dupa aproape 8 ani de zile petrecuti in postura de ambasador 888poker, jucatoarea de poker suedeza Sofia Lövgren s-a despartit de acest brand, anuntul fiind facut pe pagina de Twitter 888poker. „Dupa mai bine de 7 ani ca ambasador #888poker, este timpul sa ne despartim de @Sofia_Lovgren. Ii dorim toate cele bune si numai succes in viitoarele ei proiecte”, a fost mesajul postat de 888.
De asemenea, la randul ei, Sofia Lövgren a postat un mesaj pe pagina ei de Twitter: „Dupa 8 ani extraordinari cu @888poker, este timpul pentru un nou capitol. A fost o placere deosebita sa lucrez cu atat de multi oameni draguti pe 888. Aceasta platforma globala mi-a permis sa cunosc atat de multi oameni draguți din intreaga lume. Voi continua sa impartasesc povestile mele despre poker si sper sa va vad pe multi dintre voi cand calatoriti, evenimentele live reincepand. Am proiecte noi pe care sunt foarte incantata sa le impartasesc.”
Cel mai mare cash la turnee inregistrat de jucatoarea suedeza, cat timp a fost sub contract cu 888poker, a fost bifat in luna iunie a anului 2016, atunci cand la World Series of Poker, Sofia a fost foarte aproape sa faca masa finala intr-un eveniment WSOP, terminand pe locul 12 turneul $1.500 No Limit Hold’em Millionaire Maker pentru suma de $75.109.
Conform site-ului de monitorizare a rezultatelor, TheHendonMob, in aproape 12 ani de participari la evenimente live, Sofia Lövgren a acumulat premii totale de $482.624, jucand poker inclusiv la Bucuresti. Aici ea a fost prezenta la festivalul 888poker LIVE Bucharest, reusind o masa finala in High Roller-ul de €2200 in anul 2018, cand a terminat evenimentul pe locul 4.

Sursa foto: World Poker Tour via Poker Industry PRO

Sofia Lövgren se desparte de brandul 888 dupa aproape 8 ani de zile petrecuti ca ambasador comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments