admin | 30.09.2022

Șoc în lumea pokerului: Ivan Leow, jucător de high-stakes cu peste $13.000.000 încasări, moare la 39 de ani

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Lumea pokerului se află în stare de șoc: jucătorul profesionist din Malaysia, Ivan Leow, aflat în această lună în Cipru pentru a lua parte la Triton Poker Cyprus, a încetat din viață la vârsta de 39 de ani, din cauza unui presupus infarct. Leow, jucător cu incasări de peste $13.000.000 în turneele de poker live, aflat pe poziția a 3-a în clasamentul All Time Money List din Malaysia prezentat de Poker Hendon Mob, era unul din partenerii și fondatorii Triton High Roller Series (înființată în anul 2015), alături de Paul Phua și Richard Yong.
Phua și Yong, de-altfel cei doi jucători malaysieni care îl devansau în clasamentul premiilor pe Leow, au declarat: ”Ivan a fost un membru extrem de popular al familiei Triton. Era cald, generos și foarte amuzant, atât la masă, cât și în afara ei – un prieten loial pentru noi toți. A fost, de asemenea, un jucător de poker fantastic, cu o extraordinară pasiune pentru joc. Ivan a fost o persoană foarte specială, care a trăit viața din plin, a zâmbit mereu și a iubit jocul de poker. Familia, prietenii și toți cei care au avut plăcerea de a-l întâlni, îi vor simți cu adevărat lipsa”.
Cel mai bun an din cariera lui Leow pare să fi fost 2018, atunci când Leow s-a impus în evenimentul Triton Jeju Short Deck pentru $1,1 millioane, Main Event-ul partypoker MILLIONS Russia pentru alți $1,1 milioane și high roller-ul WSOP Europe cu buy-in de €100.000 pentru $1,4 milioane.
În anul 2021, Leow a câștigat cel mai mare premiu din carieră, $2,46 milioane pentru un loc 2 ocupat în turneul Super High Roller Bowl Europe.
Ca urmare a decesului jucătorului malaysian, organizatorii din Cipru au decis anularea ultimelor două evenimente din program, $25.000 Short Deck și $100.000 Main Event.

Sursă foto: PokerNews

Șoc în lumea pokerului: Ivan Leow, jucător de high-stakes cu peste $13.000.000 încasări, moare la 39 de ani comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments