admin | 28.06.2012

Skrill cumpara Paysafecard

Skrill (Moneybookers), unul dintre cei mai mari furnizori de plati din Europa, a anuntat astazi ca a cazut de acord sa cumpere in totalitate paysafecard.com Wertkarten AG, un provider din Austria de vouchere preplatite, care permite consumatorilor sa faca cumparaturi online. Aceasta achizitie strategica, care inca are nevoie de aprobare, va fi cea mai mare achizitie din istoria companiei Skrill.

Paysafecard este o metoda de plata electronica, care permite persoanelor care nu au acces la o carte de credit sau la un cont bancar sa faca cumparaturi online. Firma poate face acest lucru vizitand unul dintre cele 450.000 de outlet-uri legate de paysafecard si convertesc banii in bani electronici sub forma de eVouchere.

CEO de la Skrill spune ca este foarte multumit ca s-a ajuns la aceasta intelegere de a achizitiona firma paysafecard. Astfel, firma Skrill va avea un volum mult mai mare de clienti, lucru care va mari cota pe piata a companiei.
[ad#text_ads2]
CEO Michael Muller, de la paysafecard spune ca achizitia firmei lui, pe care a lansat-o de la zero este urmatorul pas de dezvoltare a companiei sale. Strategia lor a fost intotdeauna de a castiga prezenta globala si sa ajunga la o proportie care sa ii ofere un leadership pe piata. Acest lucru este realizabil prin aceasta “alianta” cu firma Skrill, care va fi partenerul lor strategic.

Dupa terminarea acestei achizitii, celor 560 de angajati de la firma Skrill li se vor alatura cei 150 de noi membri talentati, majoritatea situati in Viena, la birourile Paysafecard.

Devino VIP pe Moneybookers cu Holdem.ro

Poti sa aplici pentru statutul VIP la Moneybookers prin oferta speciala Holdem Romania. Astfel vei avea un card Mastercard gratuit si fara comisioane cu care ai acces instant la banii din contul Moneybookers, nu vei mai plati taxe, vei primi un token de securitate si banii iti vor fi garantati in proportie de 100%.

Afla aici mai multe despre Skrill ( Moneybookers) VIP.

Skrill cumpara Paysafecard comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of