admin | 01.03.2012

Sean Jazayeri castiga WPT L.A. Poker Classic

Sean Jazayeri a castigat WPT LAPC 2012 dupa ce a trecut de un grup de 549 de jucatori pe o perioada de 6 zile de joc.

In acest an, prestigiosul turneu de 10.000$ WPT Main Event s-a tinut la Commerce Casino. Multi jucatori profesionisti au participat la acest turneu pentru a concura pentru premiile care s-au strans (5.270.000$). Printre acesti jucatori se numara si Phil Ivey, Gus Hansen, Antonio Esfandiari, Vanessa Rousso, Erik Lindgren si Barry Greenstein.

Cand s-a ajuns la jocul de la masa finala au mai ramas doar jucatorii tineri inscrisi la turneu, jucatori precum David Sands, Jason Somerville, Noah Schwartz si Dan Kelly. Sean Jazayeri, un jucator destul de neexperimentat a inceput ziua ca chip-leader, si tot el a fost cel care a castigat acest turneu.

Prima victima a lui Sean a fost Jason Somerville, care s-a pus all in cu 8-8 impotriva lui Ad-Qd a lui Sean. Din pacate pentru Jason, un Q a intrat pe river, carte care l-a eliminat din turneu.

[ad#text_ads1]

Dupa ce Dan Kelly l-a eliminat pe Jason Burt pe locul #5 (252.980$) cu o chinta pe river, Jazayeri l-a eliminat pe Noah Schwartz pe locul #4 (355.750$) dupa ce a prins KK la mana.

Pe urma, Dan Kelly s-a pus all in cu J-K cu cele 16-BB care i-au mai ramas impotriva lui David Sands, care avea 22. Board-ul a venit 7-4-4-4-3, iar Kelly a fost eliminat.

La inceputul jocului de heads-up, Jazayeri avea 7 milioane fise, in timp ce Sands avea 9.5 milioane fise.

Sands a pierdut un pot imens cand avea QQ, impotriva lui A-K ai lui Sean. La scurt timp dupa, Sands s-a pus all in cu Q-K pe un board de K-10-5-J in timp ce Sean avea A-5, dar din pacate pentru Sands, un 5 a venit pe river, carte care l-a eliminat pe locul #2.

Sean Jazayeri a castigat titlul WPT LAPC 2012 si un premiu in valoare de 1.370.240$.

Sean Jazayeri castiga WPT L.A. Poker Classic comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of