admin | 21.08.2013

Se desfiinteaza cluburile sportive de poker si apar normele pentru cluburile de poker

In cursul sedintei de guvern de astazi, s-a adoptat o hotarare prin care se fixeaza normele dupa care vor functiona cluburile de poker, cerintele pentru obtinerea licentei dar in acelasi timp a aparut si o precizare prin care se anuleaza orice alta prevedere care aautorizeaza un club de poker.

Acest lucru inseamna ca de la publicarea hotararii in Monitorul Oficial, Cluburile Sportive de Poker nu vor mai functiona in legalitate, iar cererile de autorizare a Cluburilor de Poker care au fost deja depuse vor fi respinse in conformitate cu noile prevederi legale.

Jucatorii de poker pot fi asigurati de conditii de top in toate cluburile care se vor deschide, intrucat pentru a obtine autorizatia de functionare, trebuie sa indeplineasca conditii speciale de confort si igiena pentru jucatori.

Cerinţele minime pe care trebuie să le îndeplinească incintele în care se organizează activităţi specifice clubului de poker sunt:
a) spaţiile în care sunt amplasate mesele de joc trebuie să fie organizate astfel încât să se creeze o ambianţă plăcută pentru participanţi;
b) să fie corespunzător amenajate;
c) să fie asigurat iluminat electric suficient de puternic pentru exploatarea şi monitorizarea activităţii, dar astfel montat încât să nu deranjeze participanţii;
d) să beneficieze de instalaţie de condiţionare a aerului, cu o putere corespunzătoare dimensiunii acestora;
e) să fie prevăzute cu circuit electric de siguranţă. La uşile de evacuare vor fi montate lămpi electrice care să intre în funcţiune în momentul unei avarii la circuitul electric de bază. Aceste lămpi vor fi amplasate astfel încât, în situaţii de necesitate, să asigure protejarea şi evacuarea jucătorilor, a personalului sălii, precum şi a valorilor.
f) să fie prevăzute cu grupuri sanitare proprii;
g) să fie amplasate şi dotate conform condiţiilor prevăzute de lege pentru prevenirea şi stingerea incendiilor;
h) să respecte normele igienico-sanitare în vigoare;
i) să asigure condiţii ambientale corespunzătoare unei bune desfăşurări a activităţii şi să nu se aducă atingere liniştii şi ordinii publice, conform prevederilor legale în vigoare;

ART.44
10
Cluburile de poker vor avea o dotare tehnică de bază şi complementară, inclusiv cărţi de joc, la nivelul practicat pe plan internaţional.
ART.44
11
Regulamentul jocurilor şi cel de ordine interioară trebuie să conţină prevederi obligatorii privind procedurile şi competenţele referitoare la: aprovizionarea, păstrarea, circulaţia internă, dotarea minimală, proceduri standard de operare a acestor jocuri.

Hotrarea de guvern contine si alte precizari referitoare la garantiile care trebuiesc depuse, normele de securitate, introducerea biletelor de intrare dar si reglementari pentru alte domenii decat jocul de poker.

Pentru a vedea textul complet accesati threadul de pe forum:  Cluburile de poker live intra in legalitate

Se desfiinteaza cluburile sportive de poker si apar normele pentru cluburile de poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of