admin | 19.06.2022

Scott Seiver îl provoacă pe Phil Hellmuth la un rematch pe $1.600.000 miză totală în cadrul High Stakes Duel

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

Cea mai mare miză de până acum din cadrul show-ului High Stakes Duel va putea fi urmărită de către fani în luna august, atunci când Scott Seiver îl va întâlni pe Phil Hellmuth într-un joc de heads-up în care fiecare din cei doi jucători va intra la masă cu câte $800.000.
Phil Hellmuth a scris pe Twitter:

”Vom juca pentru $1.600.000. Update High Stakes Duel: @scott_seiver și-a folosit opțiunea de a mă provoca într-un joc de heads-up pe $800.000 fiecare ($1.6M). Meciul va avea loc în august, lucrăm la data de disputare chiar acum. Meciul este NUMAI pe aplicația @PokerGo și va fi transmis în întregime”

Show-ul High Stakes Duel a început cu 3 partide de heads-up disputate între Phil Hellmuth și Antonio Esfandiari, toate 3 fiind câștigate de deținătorul recordului de brățări WSOP pentru $350.000 profit. Istoria s-a repetat cu Daniel Negreanu, când Hellmuth a reușit din nou să câștige toate cele 3 heads-up-uri pentru alți $350.000 profit. Cea de a treia ”victimă” a fost Nick Wright, care după ce a pierdut heads-up-ul pe $50.000 miză de fiecare jucător, nu a mai propus rematch-ul pe miza de $100.000. A urmat apoi Tom Dwan, singurul care a reușit să câștige un duel cu Hellmuth, fiind însă apoi învins la rematch de The Poker Brat. Întrucât Dwan s-a retras ulterior, locul său a fost luat pe ultima sută de metri de Scott Seiver, care l-a confruntat pe Hellmuth într-un duel pe câte $400.000 fiecare. A fost un adevărat maraton, o bătălie epică întinsă pe parcursul a peste 300 de mâini, în care liderul s-a schimbat de 20 de ori și în care la final Hellmuth a reușit să își ducă bilanțul jocurilor din cadrul High Stakes Duel la 9-1.
Ce va urma, vom vedea cu toții în luna august, când cei doi jucători se vor confrunta pe cea mai mare miză văzută până acum în cadrul acestui show: $800.000 fiecare și un pot total de $1.600.000.

Sursă foto: PokerGO via HighStakesDB

Scott Seiver îl provoacă pe Phil Hellmuth la un rematch pe $1.600.000 miză totală în cadrul High Stakes Duel comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments