admin | 12.03.2012

Sateliti internationali pentru PokerFest!

Ultimul eveniment din seria PokerFest nu a ramas fara ecou in comunitatile jucatorilor de poker din tarile vecine. Main Eventul de la Bucuresti care a oferit castigatorului un premiu de peste 75.000EUR le-a atras atentia si tot mai multi jucatori au intrebat cum pot ajunge la PokerFest.

Cea mai mare comunitate a jucatorilor de poker din Ungaria este doar unul dintre locurile unde se vorbeste deja despre PokerFest.

Existand asadar niste parteneriate cu cele mai mari comunitati ale jucatorilor de poker din regiune, am pregatit un supersatelit unde pot intra jucatori din orice tara, fara nici o restrictie si prin care speram sa conectam jucatorii de poker din zona. Supersatelitul va avea 5 locuri garantate pentru PokerFest Cluj, in valoare de 800E, suma in care este inclus buy inul la Main Event ( 550E ) si cheltuieli in valoare de 250E.

La supersatelit se poate ajunge in urma unor sateliti cu buy in mai mic si care vor rula zilnic, incepand de pe 13 februarie pe una dintre platformele WPT Poker si PartyPoker cat si unele skinuri aferente lor.

Structura este dupa cum urmeaza:

13-20 Martie ora 20:00 – 11E cu 1 Addon si 1 Rebuy catre SuperSatelit
21 Martie ora 18:00 – 11E Rebuy – Last chance catre SuperSatelit
21 Martie ora 21:00 – 109E – SuperSatelit cu 5 locuri de 800E Garantate

Buy inurile vor fi in $ si conversia se va face automat de softul de poker. Daca aveti deja cont pe una dintre cele doua platforme si vreti sa depuneti pentru a juca in sateliti atunci deschideti cont pe platforma alternativa si beneficiati de bonusurile oferite:

-PartyPoker: 100% pana la 500$   – link inregistrare 

WPT Poker: 100% pana la 100$ ( cu eliberare rapida) si 5$ instant la depozit cu codul “PPFREE5” – link inregistrare

 

Discuta mai multe in threadul dedicat acestor sateliti pe forum.

Mai jos aveti o reprezentare grafica a structurii de calificare:

Sateliti internationali pentru PokerFest! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of