admin | 07.10.2019

O saptamana pana la startul NetBet Open. Sapte zile de poker intens, inclusiv etapa Cash Game Festival in premiera in Romania

Ne mai desparte o singura saptamana de startul festivalului NetBet Open organizat de Pokerfest in colaborare cu NetBet Poker in acelasi club bucurestean Poker Room din Piata Alba Iulia si jucatorii de live isi freaca deja palmele de nerabdare pentru a lua parte la un nou festival de top organizat in tara noastra. In premiera, etapa din circuitul national de turnee va fi dublata de o etapa de cash organizata sub egida Cash Game Festival, un operator de festivaluri de cash care a ajuns pana acum in mai multe locatii de top din Europa; astfel putem aminti aici Londra, Tallinn, Bratislava, Dublin, Gibraltar sau Malta.
Distractia incepe luni 14 octombrie odata cu primul turneu (Monster Stack) si primul satelit pentru Main Event (Super Satelit-ul de 35+5/25), ziua urmand sa fie dublata marti cu aceleasi evenimente. Miercuri 16 octombrie, jucatorii vor avea la dispozitie HighRoller-ul de 660 euro si tot atunci vom vedea cine este primul castigator al unui eveniment la aceasta editie, intrucat Monster Stack isi desfasoara ziua finala. De-asemenea, etapa Cash Game Festival isi va derula in premiera primele maini pe teritoriul tarii noastre, urmand sa se joace NL Hold’em si variatii de Pot Limit Omaha la mize precum 1/2, 1/3, 2/5, 5/5, 5/10, dar si mai sus daca vor fi cereri. Ziua de joi aduce primul flight pentru Main Event-ul de 330 euro intrare si 100.000 euro garantat si din acest moment putem spune ca festivalul isi desfasoara cea mai intensa perioada, probabil toate mesele de joc din cadrul Poker Room Bucuresti urmand sa fie pline.
Pana atunci, nu uitati de satelitii de calificare care se desfasoara pe NetBet Poker, cu turnee zilnice de tip freeroll sau 3 euro Open Daily, la care puteti obtine tichete spre un pas superior. De-asemenea, pe 12 si 13 octombrie se vor desfasura sateliti de 30 euro NetBet Open Final, fiecare cu 5000 de fise la start si 3 tichete garantate pentru Main Event. Va recomandam sa jucati cu seriozitate acesti sateliti, mai ales ca field-ul de jucatori este foarte accesibil, iar o calificare in Main Event pe bani putini va poate ajuta sa abordati mult mai relaxat turneul principal din cadrul festivalului NetBet Open. Mai jos, inca o data programul oficial al competitiei:

Sursa foto: Pokerfest

O saptamana pana la startul NetBet Open. Sapte zile de poker intens, inclusiv etapa Cash Game Festival in premiera in Romania comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of