admin | 23.03.2019

Sâmbătă pe NetBet Poker: freeroll FĂRĂ OBLIGAȚII pentru NetBet Open. 3 tichete GARANTATE!

Nimic nu este mai frumos decât să ajungi să joci într-un turneu live fără să riști un ban din bankrollul tău. Sau aproape nimic, pentru că da, ar fi chiar mai frumos să te califici gratuit în NetBet Open, după care acolo să dai lovitura și să încasezi unul din marile premii oferite sau chiar să devii campionul turneului. Îți surâde ideea?

Foloseste ACEST LINK sa iti deschizi cont si primesti acces in freerollul care te duce la NetBet Open.

Atunci citește mai departe pentru a afla detaliile unui freeroll cu tichete garantate care te poate pune pe drumul spre împlinirea visului. PokerFest și NetBet organizează în aprilie o nouă ediție NetBet Open, garantând 100.000€ în Main Eventul cu buy-in de 330€. Pentru că nu toți jucătorii au 330€, dar și pentru că orice jucător care se respectă dorește să își eficientizeze costurile, calificările online sunt cea mai bună metodă de a ajunge la mesele unui eveniment live.
NetBet Poker a deschis deja sateliții online pentru NetBet Open, iar sâmbătă, 23 martie, oferă chiar un FREEROLL absolut special, în care sunt garantate 3 tichete, fiecare a câte 330€. Singura condiție de participare este să te înregistrezi în camera de poker și apoi în eveniment!

„NetBet Open Free 100k GTD ME” este numele freerollului în softul NetBet Poker, iar detaliile turneului sunt:
Ora de start: 21:00
Buy-in: gratis pentru toată lumea
Fise la start: 2000
Timp/nivel: 5 min

Premii: 3 tichete x 330€ pentru Main Eventul NetBet Open programat în perioada 11-14 aprilie 2019, la Poker Room București
Încă o dată: tot ce trebuie să faci este să intri pe NetBet și apoi să cauți în lobby-ul camerei de joc turneul freeroll, în care să te înregistrezi. Atât este de simplu!

Overlay – de așteptat în sateliții obișnuiți

Pentru cine nu are norocul să pună mâna pe un tichet în freerollul special de sâmbătă, există și structura normală de sateliți, făcută în 3 pași. Oricine poate să pornească din freerolluri zilnice sau poate să intre doar în sateliți finali și intermediari, după dorințe și bankroll.
Structura este una deosebit de value, pentru că multe din calificări vin cu un overlay considerabil. Cel puțin așa s-a întâmplat în precedentele calificări pentru NetBet Open.
În fiecare duminică este un satelit direct cu tichete garantate. De exemplu, în 24 martie este satelit cu 7 tichete, apoi garantatul crește chiar la 10 tichete!

Foloseste ACEST LINK sa iti deschizi cont si primesti acces in freerollul care te duce la NetBet Open.
Iată programul calificărilor NetBet Open:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interesant? Așa spunem și noi. Dar să nu ne afundăm în vise, să trecem la planuri concrete, că oferta aceasta nu va fi tot timpul disponibilă.
Cine nu joacă, nu câștigă, așa că în primul rând, ca să ai o șansă, deschide un cont NetBet (click aici) și setează-ți alarmele pentru aceste turnee super value.

Foloseste ACEST LINK sa iti deschizi cont si primesti acces in freerollul care te duce la NetBet Open.

Mult succes și să auzim de bine de la mesele live în aprilie!

Sâmbătă pe NetBet Poker: freeroll FĂRĂ OBLIGAȚII pentru NetBet Open. 3 tichete GARANTATE! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of