admin | 08.08.2014

S-a lansat PokerStars.BG! Jucatorii din Bulgaria nu platesc taxe si pot juca intr-un player pool comun cu toata lumea

Foto: pokerupdate
Foto: pokerupdate

Cu mai putin de 24 ore in urma, PokerStars a anuntat lansarea oficiala a PokerStars.bg, primul site de poker licentiat pe teritoriul Bulgariei.

In acest moment, mai multi operatori sunt in faza de pre-licentiere, insa PokerStars este primul operator complet legal, care incepand de ieri ofera jocuri de noroc online cetatenilor din Bulgaria.

Eric Hollreiser, a declarat din partea PokerStars: “Credem cu tarie in potentialul pietei din Bulgaria si de aceea compania noastra a investit intr-o licenta locala. Reglementarile actuale asigura linistea si siguranta jucatorilor, iar statul poate sa protejeze consumatorii in timp ce colecteaza venituri suplimentare.”

Cu licenta din Bulgaria, PokerStars ajunge la 12 licente nationale in diferite tari.

Joaca pe PokerStars.ro in Summer Series. 50$ adaugati/zi, 20$ GRATIS, 4 x 1000$ freeroll/zi timp de 30 zile!

Jucatorii din Bulgaria nu platesc nici un fel de impozit, iar operatorul trebuie sa plateasca o taxa fixa de aproximativ 50.000 EUR, impreuna cu o taxa de 20% pe GGR. Player poolul este international, ceea ce face din Bulgaria una dintre cele mai bune tari din punct de vedere al legislatiei pentru online gambling.

Daca luam in considerare faptul ca deja foarte multi operatori au birouri si angajati in Bulgaria datorita taxelor foarte mici, ne putem astepta ca tara vecina cu noi sa aiba o dezvoltare spectaculoasa a industriei de gambling online.

 

S-a lansat PokerStars.BG! Jucatorii din Bulgaria nu platesc taxe si pot juca intr-un player pool comun cu toata lumea comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of