admin | 12.06.2019

Rusoaica Liliya Novikova moare la 26 de ani intr-un accident stupid

Jucatoarea profesionista de poker rusa Liliya Novikova, fosta componenta in Pokerstars Team Pro Online si o vedeta in lumea jocurilor eSports, a murit la varsta 26 de ani in apartamentul sau din Moscova in urma unui accident stupid. Descoperirea a fost facuta dupa ce parintii ei nu au reusit sa mai ia legatura cu ea la telefon, rugand un vecin sa intre in apartamentul ei pentru a vedea daca fata este acolo. Novikova a fost gasita intinsa in baie si din primele investigatii se pare ca ar fi alunecat. Novikova era cunoscuta printre internauti pentru performantele sale de la mesele de poker online, pentru realizarile sale in cadrul jocurilor video si mai ales a jocului Defence of the Ancients, pentru transmisiile de pe Twitch sau pentru activitatea de pe retelele sociale ori blogurile pe care scria destul de frecvent.
Liliya “Liay5” Novikova a semnat in 2015 cu Pokerstars, spunand la acea vreme ca un vis a devenit realitate. Rusoaica avea atunci ca obiectiv atingerea statusului de SuperNova Elitte prin intermediul hyperturbo-urilor pe care ajunsese sa le indrageasca mai ales pentru viteza lor.
Au aparut imediat reactii in randul comunitatii jucatorilor de poker dupa moartea sa. Lex Veldhuis a scris pe Twitter: “Incredibil, Liay “Liay5″ Novikova a murit in urma unui accident casnic. A avut o influenta asa de buna in randul comunitatii jucatorilor de poker si pe Twtich ca urmare a muncii si eforturilor sale intense. Am admirat intotdeauna ca a facut atat de multe lucruri diferite. Ce pierdere tragica, atat de tanara era. RIP”. O alta reactie a venit din partea lui Liv Boeree: “De-a dreptul sfasietor. Era asa de dulce, frumoasa si talentata, a muncit din greu sa promoveze jocul. Odihneste-te in pace”.

Sursa foto: Pokernews

Rusoaica Liliya Novikova moare la 26 de ani intr-un accident stupid comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of