admin | 08.02.2013

Rui Cao inregistreaza castiguri impresionante

Rui Cao a hotarat sa iasa din cotidian si si-a asumat riscul de a-l provoca pe Patrick Antonius, al doilea cel mai mare castigator la jocurile cash online, la un duel heads-up pentru 1 milion de $. In cadrul intelegerii dintre cei doi, se vor juca 3 tipuri de jocuri: Omaha, Hold’em si 2-7 Triple Draw. Pana acum, Rui Cao a castigat jocul de 2-7 Triple Draw, inregistrand un profit de 330,000$, conform HighStakesDB.com.

 

 

[ad#text_ads1]

Rui Cao nu s-a oprit aici si a continuat o serie de jocuri profitabile, inclusiv la mesele de Omaha, ajungand la un profit de 477,000$. O parte din castiguri au venit jucand impotriva lui Isildur1, care pana atunci s-a aflat intr-un upswing, castigand in fata lui Ben Sulsky si Phil Galfond.

Sulsky a castigat aproape 200,000$ la mesele de PLO, fiind cel mai mare castigator la acest tip de joc miercuri, insa celelalte jocuri nu au fost atat de profitabile.

Pe lista celor mai profitabili jucatori din mijlocul saptamanii se numara si Alexonmoon care a castigat 303,000$, majoritatea profitului provenind din doua dueluri la mesele de 2-7 Triple Draw impotriva lui Isildur1. Acesta a pierdut in ultima perioada o mare parte din castigurile de aproape 5 milioane de $ pe care le-a obtinut in prima saptamana din 2013, insa de atunci se afla intr-o forma fluctuanta, care tinde spre un downswing consistent.

 

Rui Cao inregistreaza castiguri impresionante comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of