admin | 10.05.2012

Romania la SCOOP 2012: rezultate si cifre partiale

Desi nu a trecut nici o saptamana de cand cel mai mare festival de poker online al primaverii ( SCOOP 2012 pe PokerStars ) a debutat, jucatorii din Romania au obtinut rezultate exceptionale.

Jucatorii de poker iubesc competitia si pe langa premiile uriase in bani oferite pana acum la fiecare editie a SCOOP a existat si o competitie a tarilor inscrise.

Care tara va castiga cele mai multe titluri? In ce tara vor ajunge cei mai multi bani in premii de la SCOOP? Ce tara va face cele mai multe mese finale? si multe alte intrebari care isi vor gasi raspunsurile pe masura ce ne vom apropia de Main Eventul SCOOP.

Daca esti curios cum sta Romania si jucatorii tarii noastre in clasamentul SCOOP 2012, atunci mai jos vei gasi cateva statistici partiale care speram ca se vor imbunatati pe masura ce SCOOP, cel mai mare festival al pokerului online din aceasta primavara, se va apropia de final.

Pana astazi Romania a avut 4.266 de jucatori si se afla pe locul 13 din 50 de tari fiind depasita doar de Polonia si Ucraina in Europa de Est fata de care se afla la o distanta foarte mica. Pe primul loc se afla Rusia cu 26.148 jucatori.

Jucatorii romani au intrat de 524 de ori in bani , fiind tot pe pozitia cu numarul 13. De fapt, ierarhia de la numarul de jucatori din fiecare tara si numarul de premii obtinute este aproape aceeasi pentru primele ~20 locuri.
[ad#text_ads1]
Ierarhia se schimba destul de mult cand vine vorba de suma totala de bani castigata. Aici Romania se afla pe locul 10 cu 424.385,88$, o mare parte din ei venind din rezultatele exceptionale obtinute de Riga  ( care a mai facut o masa finala unde a castigat peste 60.000$ intre timp), Mihai Manole si Respect4life. Desi a avut un numar imens de jucatori, Rusia a obtinut doar putin peste 1 milion $ si se afla pe locul 4, jucatorii din Rusia fiind depasiti de cei din Germania ( 1,5 mil $), Marea Britanie ( 2,5 mil $) si Canada ( 2,6 mil $).

Romania mai are si 2 jucatori in topul castigatorilor unde Isildur1 conduce cu peste 400K$. Riga este pe locul 11 cu aproape 200K$ si Mihai Manole este pe penultimul loc cu aproape 60K$.

Daca vrei sa asculti un interviu cu cei doi jucatori romani, iti recomandam sa asculti Episodul 110 al podcastului de poker “Peste Prajit”, un podcast de poker realizat de Iulian si George.

Pe masura ce seria de turnee va avansa, te vom tine la curent cu evolutia statisticilor. Pana atunci, daca nu ai un cont pe PokerStars , deschide-ti unul si contribuie si tu la rezultatele obtinute de jucatorii din Romania.

In plus, vei beneficia de super promotii in viitorul apropiat daca deschizi contul folosind linkurile de pe Holdem Romania. Trebuie sa folosesti codul holdem.ro atunci cand te inregistrezi.

 

Romania la SCOOP 2012: rezultate si cifre partiale comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of