admin | 23.04.2012

Robert Cezarescu – Campion la PokerFest Piatra Neamt

Masa Finala PokerFest Piatra Neamt
Masa Finala PokerFest Piatra Neamt

Robert Cezarescu, unul dintre cei mai cunoscuti jucatori de poker din Romania a castigat trofeul de la PokerFest Piatra Neamt dupa ce a intrat la masa finala cu 1/3 din fisele puse in joc.

Ieri s-a desfasurat actul final al festivalului de poker de la Piatra Neamt care si-a desemnat castigatorul in urma unei mese finale la care eliminarile au curs rapid. Acest lucru s-a datorat faptului ca Robert Cezarescu a strans o mare parte din fisele din joc in stackul sau, iar ceilalti jucatori erau short, neavand loc pentru prea multe miscari.

Componenta mesei finale a fost formata din: Alexandru Fuioaga, Narcis Olaru, Cristian Bolfos, Cristian Veliscu, Lucian Ungurianu, Virgil Ciorteanu, Alexandru Rauta, Robert Cezarescu si Gabriel Pascaru. Primii 2 jucatori au fost singurii care aveau peste 20BB in stack, restul avand de la 4 la 18 BB.

Eliminarile au curs destul de repede si ordinea jucatorilor eliminati a fost urmatoarea: Gabriel Pascaru ( 3.150E ), Virgil Ciorteanu ( 3.950E), Alexandru Rauta ( 4.900E),  Cristian Veliscu ( 5.900E), Alexandru Fuioaga ( 6.900E),  Cristian Bolfos ( 7.900E) si Lucian Ungurianu ( 9.850E).

La heads-up au ajuns Narcis Olaru, care era sustinut aproape de intreaga sala si Robert Cezarescu, un jucator foarte bun si cu experienta. Cei doi s-au mai infruntat cu ceva timp in urma la Romanian Masters of Poker cand Narcis l-a depasit pe Cezarescu. La inceputul jocului de HU, Narcis Olaru avea 1/3 din fisele lui Robert, care a primit sansa sa isi ia revansa si a castigat turneul.
[ad#text_ads1]
Dupa doar cateva maini din jocul de heads-up, Narcis Olaru pluseaza la 100.000 ( 2BB) si este platit de Robert. Dupa un check de la Cezarescu, Narcis pariaza inca 100.000 pe flopul Ah Ad 8c si este platit de adversarul sau. Pe turn a venit un Qc si actiunea s-a oprit, ambii jucatori dand check. Pe river a aparut un Jc si Cezarescu pariaza 200.000 de fise. Aproape instant, Olaru anunta all in si Robert Cezarescu plateste.

Narcis Olaru intoarce KT pentru chinta insa Cezarescu arata 9c Tc pentru o chinta la culoare si pune capat jocului. Astfel, Robert Cezarescu intra in randul campionilor PokerFest si incaseaza si un premiu de 25.500E pe langa cupa. Narcis Olaru a luat locul 2 si un premiu de 14.800E.

La acest festival a avut loc si o premiera, masa finala fiind transmisa live, fara delay si fara holecards. In ciuda unor probleme tehnice cauzate de conexiunea la internet disponibila in hotel, transmisia a fost una dintre cele mai reusite si probabil pana la evenimentul de la Bucuresti totul va fi aranjat astfel incat sa urmarim un livestream la nivelul celor de la marile turnee de poker din lume.

Cei care doresc sa participe la turneele PokerFest au astazi si maine o mica pauza pentru ca de miercuri sunt dispoibili satelitii online pe PokerStars, care te pot duce la PokerFest Deva intre 16 si 20 Mai 2012. In curand vor fi anuntati si satelitii live de la Queen Casino.

Succes!

Robert Cezarescu – Campion la PokerFest Piatra Neamt comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of