admin | 05.11.2019

6 Romani vor merge gratis in Las Vegas! Promotie fara precedent la 888poker

Fanii romani ai jocului de poker vor avea multa treaba anul acesta intr-o actiune fara precedent: o cursa nebuna la capatul careia se afla o excursie la WSOP 2019 si un tichet pentru turneul 8 Crazy Eights din Las Vegas. Romania este in capul listei de prioritati pentru 888poker – partenerul online oficial al circuitului World Series of Poker.

Campania gigantului online organizata in colaborare cu PokerFest Romania urmareste sa reinvie visul tuturor jucatorilor de poker incepatori: glorie si bani, plecand de la zero. Totul intr-o competitie nationala televizata in care oricare dintre voi poate fi vedeta.

Miza marelui concurs este o calatorie gratuita in Las Vegas si participarea in $888 Crazy Eights No-Limit Hold’em 8-Handed. Nu mai putin de sase fericite persoane din Romania vor pleca asadar in Orasul Luminilor si vor avea sansa nesperata de a pune mana gratuit pe o parte din marele premiu in valoare de 888.888$.

Iata pe scurt detaliile concursului: orice jucator roman care isi deschide un cont pe 888poker, va primi gratuit o intrare la un turneu freeroll de calificare catre marea finala live de la B1. Cele sase turnee finale vor debuta online si ultimii 6 jucatori ramasi isi vor continua partida… la televizor alaturi de o vedeta care va juca alaturi de ei.

Pe langa sansa de a ajunge in Vegas, jucatorii vor avea parte si de 5.000$ garantati in turneul de calificare ce va avea un buy in de 10 USD si care va fi disponibil in lobby-ul 888 Poker incepand de Vineri – 8 Noiembrie.

In afara de sansa de a va califica prin intermediul unui turneu freeroll, incepand de Vineri , site-ul de poker are o super oferta pentru jucatorii noi. Daca va deschideti cont si efectuati o depunere minima de 10 USD, primiti gratuit biletul de intrare la finala de calificare pentru jocul de la televizor.

Incepand din 21 noiembrie 2019, postul B1 TV va difuza o serie de sase mari finale transmise in direct, cu cartile la vedere in care finalistii vor lupta pentru a pune mana pe pachetul catre Vegas. Castigatorul fiecareia din finale va primi un sejur de o saptamana platit integral si incununat cu tichetul pentru turneul Crazy Eights si sansa la 888.888$.

Pe scurt, daca doriti sa participati nu trebuie decat sa deschideti un cont pe 888poker, sa participati la seria exclusiva de turnee online ale promotiei, sa faceti masa finala si veti fi invitat la una din cele sase editii saptamanale ale showului televizat.

Atentie: primesc intrare la freeroll doar conturile deschise incepand de Vineri ( 8 Noiembrie ) inclusiv.

Pentru toate detaliile, urmariti website-ul 888poker si in general retelele sociale, insa si site-ul PokerFest, caci echipa tehnica a turneelor televizate este asigurata de cunoscutul organizator roman de festivaluri.

Pana atunci, incepand de Vineri intrati pe 888Poker si va puteti incalzi la zecile de turnee zilnice cu premii garantate sau la mesele de cash.

6 Romani vor merge gratis in Las Vegas! Promotie fara precedent la 888poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of