admin | 05.12.2019

Rick Salomon nu reuseste sa-si recupereze o datorie de $2.800.000 in urma unui joc de poker privat

Poate ca Rick Salomon chiar a castigat $40.000.000 la poker in 2014. Aceste dezvaluiri fusesera facute de fosta sotie a lui Rick, Pamela Anderson in anul 2015. Ele au fost respinse de multi, insa se pare ca afirmatiile au un sambure de adevar si Salomon a castigat sume frumoase in jocurile private. Din pacate pentru el, Salomon nu a reusit sa isi recupereze o datorie de $2.800.000 in urma unui joc privat desfasurat cu ceva ani in urma. Conform publicatiei britanice The Times, Salomon ar fi participat la un joc privat in anul 2014 pe mize foarte mari, desfasurat pe plaja Tiara Miramar, un hotel aflat in afara orasului Cannes, pe Riviera Franceza. Unul din participantii la joc a fost Raad al-Khereiji, un jucator din Arabia Saudita care, din cate se pare, ar fi cheltuit sume uriase la cazinoul ARIA pe parcursul a 29 de luni: aproape 34 de milioane de dolari! Pe parcursul partidei private, jucatorul arab ar fi pierdut masiv pe parcursul a 48 de ore de joc, iar la un moment dat, el ar fi imprumutat $2.800.000 de la Rick Salomon, spunandu-i ca avocatul sau din SUA il va contacta pentru a-i returna banii.
Lucrurile devin de-a dreptul interesante, atunci cand, la o cercetare mai atenta, se pare ca din contul lui Raad al-Khereiji nu ar fi lipsit niciun ban cheltuit pentru o partida de poker highstakes. Jocul ar fi fost de fapt doar pentru distractie, fara a avea o miza reala pe masa. Salomon a contactat Curtea de Justitie din Franta pentru a i se face dreptate in acest caz, insa avocatul celeilalte parti implicate spune ca, chiar daca ar fi existat o astfel de datorie, o lege din 1804 inca activa in Franta spune ca datoriile de joc trebuie platite doar daca acestea implica “arme, curse de cai, curse de carturi, competitii de tenis si alte jocuri care implica un exercitiu sau o abilitate fizica”.
Justitia din Franta a judecat cazul, insa nu a fost convinsa de povestea lui Salomon, iar verdictul i-a fost defavorabil. Avocatul lui Al-Khereiji incheie: “Sa spunem ca ar fi existat o astfel de datorie, ceea ce clientul meu contesta in totalitate. Cu toate acestea, nu poti urmari pe cineva in Franta pentru o datorie realizata in urma unui joc de noroc!”.

Sursa foto: Pokernews

Rick Salomon nu reuseste sa-si recupereze o datorie de $2.800.000 in urma unui joc de poker privat comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of