admin | 06.03.2012

Reteaua Ongame a fost vanduta!

Reteaua OngameDupa cum am anuntat pe 21 februarie, Shuffle Master se afla in negocieri pentru preluarea retelei Ongame de la grupul bwin.party pentru care aceasta retea devenise un surplus.

Ieri, cei de la Shuffle Master au anuntat ca au cumparat reteaua pentru un pret de 19,5 milioane de euro, urmand sa mai plateasca inca 10 milioane de euro pe o perioada de 5 ani din momentul in care se va legaliza pokerul online pe teritoriul SUA.

Intentia celor de la Shuffle Master este asadar destul de clara si se aliniaza cu miscarea generala a marilor companii de gaming din SUA care isi cumpara fiecare cate un soft de poker online sau fac parteneriate cu cele mai mari siteuri existente pe piata. Se patre ca toata lumea asteapta acest nou boom al pokerului.

Louis Castle, CSO la Shuffle Master a declarat ca achizitia unui soft de top impreuna cu o companie de top cu experienta vasta in domeniu, le va permite sa continue si sa extinda oferirea de servicii B2B pentru produsele din portofoliu.
[ad#text_ads1]
Reteaua Ongame a fost cumparata cu tot cu licentele detinute si se crede ca Shuffle Master este una dintre companiile care a aplicat pentru o licenta in Nevada.

Iata ca dupa aproape un an in care s-a incercat vanzarea retelei, bwin.party a reusit sa faca acest lucru si acum se poate trece la pasii urmatori dintre care unul este mutarea jucatorilor care apartin Bwin pe softul celor de la PartyPoker.

Te vom tine la curent cu evolutia lucrurilor. Poti citi stirea completa pe PokerFuse.

Reteaua Ongame a fost vanduta! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of