admin | 25.09.2012

Reactii dupa interviul lui Howard Lederer

Cea mai mare stire de saptamana trecuta a fost reactia comunitatii jucatorilor de poker la filmele  “Lederer Files”. Howard Lederer a intrerupt tacerea si a vorbit despre evenimentele care au dus la caderea site-ului FullTiltPoker dupa Vinerea Neagra.

Interviul lung cu Howard Lederer atinge mai multe topicuri, incluzand cumpararea companiei FullTiltPoker de catre PokerStars, procesarea banilor jucatorilor si discutii  despre alti membri implicati in colapsul site-ului FullTiltPoker, persoane precum Ray Bitar, Phil Ivey si alti actionari.

A fost interesant de urmarit reactia comunitatii jucatorilor de poker la acest lung interviu.

Multi jucatori au avut reactii puternice la filmele “Lederer Files” incluzand fostul membru FullTiltPoker, John Juanda, care si-a exprimat opiniile sale pe Twitter si respinge multe dintre declaratiile care au fost facute in interviu.

John Juanda spune ca Howard Lederer s-a inselat cand afirma despre John ca el este al doilea cel mai mare detinator de actiuni de la FullTiltPoker. De asemenea, ca si seful lui Ray Bitar, Lederer ar fi trebuit sa accepte invinuirile aduse lui, in loc sa dea vina pe cei din jurul sau.
[ad#text_ads2]
In incheiere, John spune spune despre Lederer ca ar fi dat interviu doar pentru a-si incheia niste socoteli mai vechi si pentru a da vina pe persoanele care nu erau de acord cu modul cum conducea el FTP.

Un fost angajat al FullTiltPoker spune ca doar 30% din ce a spus Lederer este adevarat. El ataseaza si niste documente interne ale FTP pentru a proba faptul ca este un fost angajat important, iar documentele dovedesc inca odata ( daca mai era nevoie ) modul cum era condus si administrat al doilea cel mai mare site de poker din lume.

Daniel Negreanu a sarit in apararea lui Ivey care se spune ca ar pregati si el un interviu, desi stim cu totii ca el nu este un iubitor al aparitiilor la interviuri sau emisiuni.  Barry Greenstein a postat si el pe 2+2 si i-a luat apararea lui Ivey insa doar in cateva chestiuni, lasand unele acuzatii complet neacoperite

Cu siguranta ca in timpul ramas pana la redeschidere vom afla cu siguranta din ce in ce mai multe informatii din interior care vor face lumina pentru totdeauna in acest caz.

Reactii dupa interviul lui Howard Lederer comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of