admin | 07.03.2012

Ray Bitar isi cere scuze

Marti, PokerStrategy.com a publicat un articol cu un interviu cu Ray Bitar, directorul de la Full Tilt Poker, care a ramas tacut de la cele intamplate anul trecut (Black Friday). Interviul a cuprins si scuzele lui Ray Bitar, in care a explicat motivul pentru care a pastrat tacerea atata timp.

El spune ca au existat doua motive principale. Unul din acele motive era investigatia care era facuta asupra companiei FullTiltPoker, lucru care nu i-a permis lui Bitar sa ofere informatii despre ancheta care era in desfasurare, nevrand sa compromita in vre-un fel procesul in desfasurare.

In interviu, Bitar spune ca viata sa s-a schimbat intr-un mod dramatic de la cele intamplate in “Black Friday”, dar el este concentrat pe plata jucatorilor care au ramas cu banii blocati in conturile lor de pe Full Tilt Poker. El mai spune ca este dedicat acestei cauze si ca face tot ce ii sta in puteri pentru ca jucatorii sa isi primeasca banii inapoi.

In incheierea interviului, Bitar isi cere scuze fata de persoanele care au fost afectate de aceste evenimente si ca prin tacerea sa nu a vrut sa se ascunda de situatia de fata.

Puteti citi interviul original aici: Ray Bitar apologies to poker world

Ray Bitar isi cere scuze comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of