admin | 21.06.2012

Rafa Nadal se alatura PokerStars

Rafael Nadal se alatura PokerStars
Rafael Nadal s-a alaturat PokerStars

Intr-un comunicat de presa emis astazi, PokerStars a anuntat ca Rafael “Rafa” Nadal s-a alaturat celui mai mare site de poker din lume, invitandu-si fanii sa se alature jocului la mesele de poker online.

O figura cunoscuta la nivel global, sportivul de 26 de an este decis sa devina un jucator cat mai bun de poker. Prin suportul membrilor PokerStars Team Pro, prin volum si prin folosirea calitatilor sale de sportiv, Nadal  va reusi cu siguranta si in jocul de poker.

“Nu este un secret ca iubesc competitia si dau totul fie ca e vorba de tenis, golf sau jocuri video. Cand am descoperit pokerul, am ales sa ma inscriu pe PokerStars deoarece ei inteleg ce inseamna sa fii cel mai bun si se identifica cu calitatile campionilor. Sunt foarte bucuros sa fiu langa ei.” a declarat Rafa Nadal.

Jucatorul profesionist de tenis va juca poker in timpul sau liber din aceasta vara, dar concentrandu-se intesiv pe tenis. Incepand din toamna acestui an, el va avea suficient timp sa se dedice mai mult timp pokerului si va reprezenta PokerStars in turnee online, in campanii de publicitate si evenimente caritabile. Detaliile vor urma in lunile urmatoare.
[ad#text_ads2]
“Rafa Nadal reprezinta tot ceea ce este mai bun in spiritul de competitie – amestecul de talent, inteligenta, devotament si disciplina pe care le gasim la campionii oricarui sport” a declarat Mark Scheinberg COB PokerStars.

Rafa Nadal se alatura PokerStars comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of