admin | 13.11.2020

Un punter din Marea Britanie a castigat $2.100.000 pe Joe Biden la prezidentiale. Bet-ul nu a fost inca validat

Un punter din Marea Britanie s-a incumetat sa parieze cu doar cateva zile inainte de inchiderea pariurilor o suma de £1.000.000 (aproximativ $1.300.000) pe victoria lui Joe Biden la prezidentiale, bet-ul fiind plasat la casa de pariuri Betfair. Asa cum probabil stiti deja, Biden a castigat alegerile, iar indraznetul parior din Regatul Unit a reusit sa isi multiplice suma investita pana la $2.100.000, insa pariul sau nu a fost inca validat. Un reprezentant Betfair declara: “Toate pariurile vor fi omologate corespunzator de indata ce rezultate oficiale vor fi confirmate”. De-altfel, un articol postat pe site-ul celor de la Betfair informeaza: “Trebuie sa asteptam o certitudine in ceea ce priveste numararea voturilor, renumararea si eventualele actiuni juridice ale rezultatelor”.
HighstakesDB anunta ca alte case de pariuri din Regatul Unit precum Bet365, WilliamHill sau Betfred au validat deja rezultatelor alegerilor, punterii care au pariat pe Joe Biden bucurandu-se deja de castigurile obtinute.

Sursa foto: HighstakesDB

Un punter din Marea Britanie a castigat $2.100.000 pe Joe Biden la prezidentiale. Bet-ul nu a fost inca validat comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of