admin | 15.01.2022

Promotie excelenta pe 888: premii de peste $1.000.000 cu Asul Pârtiilor

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

888poker vine cu o promotie excelenta in sprijinul jucatorilor pana pe 12 aprilie, oferind premii de peste $1.000.000 intr-o serie de freerolluri. Sunt 3 tipuri de freerolluri de care jucatorii se pot bucura in aceasta perioada si in care sunt invitati sa schieze catre o parte din premiile uriase puse la dispozitie.

Green Run Freeroll – Fiecare jucator are sansa de a castiga o parte din premiile de $1000. Se desfasoara de 3 ori pe zi. Jucatorii sunt nevoiti sa finalizeze o provocare pentru a primi un tichet Green Run.

Red Run Freeroll – Este un freeroll saptamanal in valoare de $10.000. Are loc in fiecare duminica. Pentru a primi un tichet Red Run, jucatorii trebuie sa finalizeze 9 provocari.

Provocari Green Run & Red Run pentru Asul Pârtiilor

–>  Jucati la turnee de poker (inclusiv BLAST), cu buy-in-uri in valoare totala de $5

 

–>  Castigati o mana la jocurile cash cu un 8 primit in mana

 

–>  Plasati pariuri in valoare totala de 25 lei pe orice joc de cazino sau eveniment sportiv

 

Finalizati pana la trei provocări în fiecare zi. Mai mult decat atat, in fiecare luna unul dintre cele patru freeroll-uri Red Run va premia norocosul castigator cu o excursie la schi in valoare de $3.000.

Black Run Freeroll: Este un freeroll fabulos cu premii de $100.000, care se disputa o data pe luna: in 12 februarie, in 12 martie si in 12 aprilie.  Pentru a primi un tichet, jucatorii trebuie sa finalizeze urmatoarele provocari:

–>   Castigati 100 maini la orice joc de poker intr-o luna

 

–>   Terminati in bani la 3 sau mai multe turnee (BLAST nu este inclus), intr-o luna

 

Verificati conditiile complete ale promotiei pe 888poker! 

 

Sursa foto: 888poker

Promotie excelenta pe 888: premii de peste $1.000.000 cu Asul Pârtiilor comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments