admin | 15.05.2021

Un premiu de 26 de milioane de dolari la o loterie din SUA a ramas nerevendicat

0 0 vote
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

O intamplare incredibila vine din Statele Unite ale Americii, acolo unde un jackpot la loteria SuperLotto Plus din California a fost lovit in urma cu 6 luni de un locuitor al micutului oras Norwalk. Castigatorul a cumparat biletul norocos de la o benzinarie si a avut la dispozitie 180 de zile pentru a-si revendica marele premiu. Cu toate acestea, el nu s-a prezentat pentru a-si ridica castigul, iar acum timpul a expirat.
Angajatii benzinariei spun ca persoana care a cumparat biletul este o femeie, ea fiind surprinsa pe camerele de supraveghere in momentul in care a cumparat biletul castigator. Ea s-ar fi intors recent la benzinarie si le-ar fi povestit angajatilor ca, din neatentie, si-a uitat biletul in interiorul unui buzunar al unei haine si ca acesta ar fi fost distrus de masina de spalat.
Un jucator la loterie, Donny Brown, care cumpara bilete de la benzinaria respectiva, povesteste pentru CBS Los Angeles ceea ce a auzit: “Haina in care se afla biletul a fost spalata si cand l-a scos din masina de spalat era distrus in bucatele mici. A incercat disperata sa lipeasca bucatica cu bucatica pentru a reface biletul, dar nu a reusit”.
Cel mai probabil femeia va ramane fara marele castig, intrucat reprezentantii loteriei au declarat ca singurele modalitati de validare a biletului pentru acordarea castigului este fie prezentarea acestuia, fie a unei fotografii cu biletul pe fata si verso. Cat despre benzinaria care a vandut biletul, aceasta a fost recompensata cu $130.000 doar pentru faptul ca a vandut biletul norocos.

Sursa foto: CBS Los Angeles

Un premiu de 26 de milioane de dolari la o loterie din SUA a ramas nerevendicat comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments