admin | 26.02.2013

PostFlopAction domina mesele de la FullTilt Poker

De la redeschiderea FullTilt Poker, multi dintre profesionistii care jucau aici la cele mai mari mize au revenit pentru a-si demonstra din nou calitatile in fata intregii comunitati, cautand cele mai intense jocuri si cei mai redutabili adversari. In ultima perioada am asistat la revenirea spectaculoasa a lui “durrrr”, Patrick Antonius sau Phil Ivey, precum si Ilari Sahamies.

Alexander “PostFlopAction” Kostritsyn, jucator de origine rusa, s-a duelat duminica timp de 7 ore cu “patpatpanda” la jocurile mixed de 300$/600$ si 1500$/3000$. Dupa aceasta sesiune, “PostFlopAction” s-a instalat confortabil in fruntea clasamentului celor mai mari castigatori din 2013, insa nu numai! Kostritsyn este acum cel mai mare castigator de la redeschiderea platformei din toamna, cu peste 2,5 milioane de $ castigati in 4 luni de joc, conform HighStakesDB.com.

[ad#text_ads2]

In afara de “PostFlopAction” care a castigat 766,000$, restul jocurilor din weekend au fost destul de linistite Kagome Kagome fiind urmatorul castigator in ordinea profiturilor, cu 214,000$. Acesta s-a intrecut cu Phil Ivey si Viktor Blom, invingandu-i pe amandoi in duelul direct. Isildur1 este din nou intr-un downswing, pierzand 1 milion de $ in weekend si indreptandu-se cu pasi repezi catre break even, desi in ianuarie castigase 5 milioane de $.

 

PostFlopAction domina mesele de la FullTilt Poker comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of