admin | 27.02.2018

Portugalia foarte aproape de a-si uni bazinul de jucatori cu Spania si Franta

portugal-1355102_1920-1024x768 Portugalia este foarte aproape de a-si uni bazinul de jucatori cu Spania si Franta, la o luna si jumatate distanta dupa ce cele doua tari au realizat acest lucru la mijlocul lui ianuarie. Vinerea trecuta, SRIJ (Serviço de Regulação e Inspeção de Jogos), adica institutia care se ocupa de reglementarea jocurilor de noroc, a publicat ultimele standarde si detalii tehnice inainte ca lusitanii sa se alature celor doua state. Va reamintim ca in vara anului trecut, cele trei tari alaturi de Italia au semnat un tratat care urma sa uneasca bazinele de jucatori in anul 2018, singura aflata inca in impas fiind Italia, acolo unde se pare, mai multi factori de decizie par sa puna pentru moment bete in roate acestui share comun mult asteptat de jucatori.
Formarea unui singur bazin pentru statele mentionate este foarte importanta si asta in primul rand datorita traficului care aduce beneficii imense atat camerelor de poker online, cat si statului respectiv.
La fel ca in luna ianuarie cand spaniolii si francezii s-au regasit dupa mult timp la aceleasi mese pe internet si de aceasta data se asteapta ca Pokerstars sa fie prima camera de poker care sa permita jucatorilor din Spania, Italia si Portugalia sa joace poker impreuna, model care va fi urmat la scurt timp si de celelalte camere de poker online.

Portugalia foarte aproape de a-si uni bazinul de jucatori cu Spania si Franta comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of