admin | 05.01.2012

PokerStars va transmite pe internet PCA cu cartile la vedere

Startul turneelor PokerStars Caribbean Adventure din anul 2012 este la cateva zile distanta. Oprirea din Insulele Bahamas a atras intotdeauna jucatorii, iar anul acest s-au inscris deja 600 de jucatori la Main Event de 10.000$.

PokerStars isi dezvaluie planul inca de saptamana trecuta, anuntand ca cel ce a castigat Big Game si anume Joe Stapleton si James Hartigan vor fi comentatorii de la Main Event si evenimentului de 25.000$.

Daniel Negreanu se va alatura celor doi la ambele mese finale de la aceste doua turnee. „Eu, desigur, intotdeauna ma bucur cand lumea este fortata sa ma asculte timp de 12 ore. Ma distrez foarte tare incercand sa fac aceste emisiuni cat mai distractive posibil, pentru a putea acoperi lipsea mea intelegere a jocului de poker”, glumeste el.

[ad#text_ads1]

Stapleton nu este nici el nepriceput, el a lucrat cu North American Poker Tour, The Big Game. Deepstacks Poker Tour a anuntat recent ca Stapleton si Tristan Wade vor face parte din echipa de comentatori pentru debutul sezonului. Hartigan a mai comentat pana acum in PCA, si a mai lucrat ca si comentator live pentru turneele EPT.

Seria de PCA din anul 2012 incepe de joi, 5 ianuarie cu turneul de 100.000$ Super High Roller event. Turneul va fi televizat. Anul trecut au fost 38 de participanti la acest turneu, dintre care a iesit castigator Eugene Katchalov.

Vei putea urmari transmisia meselor finale de la PCA Main Event si HighRoller si pe Holdem.ro. Vom reveni cu detalii despre acest aspect.

PokerStars va transmite pe internet PCA cu cartile la vedere comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of