admin | 01.02.2019

Pokerstars va interzice de la 1 martie scripturile de asezare automata la mesele de cash

Incepand cu data de 1 martie scripturile care permiteau asezarea automata la mesele de cash in functie de anumiti parametri ai oponentilor vor fi interzise pe Pokerstars, a declarat un purtator de cuvant al companiei. “Seating Scripts” asa cum sunt aceste programe cunoscute permiteau astfel jucatorilor profesionisti sa vaneze in mod constant jucatori recreationali la mesele de cash si in acelasi timp sa evite alti regulari de nivel apropiat ori rechini. Masura este menita sa protejeze jucatorul amator sau recreational care in dese randuri se simtea vanat la mese de profesionisti. Principalele 3 interdictii vor fi urmatoarele: interzicerea oricarui soft de asezare la o masa de cash la care anterior s-a asezat un jucator specific, interzicerea oricarui soft care notifica despre asezarea la masa a unui jucator anume, interzicea oricarui program sau soft care scaneaza lobby-ul Pokerstars si deschide mese automat bazandu-se pe jucatorii care se afla deja la masa.
Unul din jucatorii care a criticat scripturile de asezare la mesele de joc a fost chiar Daniel Negreanu, el solicitand in trecut interzicea totala a acestora. In opinia sa, jucatorilor de poker online ar trebui sa li se ofere o masa unde sa joace la fel cum se intampla si in cazinouri.
Unul din programele care era folosit de jucatorii experimentati si profesionisti in vanarea recreationalilor cu statistici slabe era NEED4SEAT. De-altfel, cei care au dezvoltat softul NEED4SEAT au declarat deja ca vor lucra in perioada urmatoare la soft pentru a indeplini cerintele noii politici Pokerstars. Iata un printscreen al unui soft (SHARKSCRIPT) folosit de jucatorii profesionisti care se asezau voit la mesele cu recreationali:

Sursa foto: CalvinAyre

Pokerstars va interzice de la 1 martie scripturile de asezare automata la mesele de cash comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of