admin | 14.05.2012

PokerStars trebuie sa plateasca 200m EUR in Spania, Gala Coral a fost vandut si noi schimbari in gamblingul online

Spania ia o decizie soc cu doar cateva zile inainte de a acorda primele licente online

Lumea pokerului online si a gamingului pe bani reali a intrat de ceva vreme intr-un proces de schimbari accelerate. Pe de o parte, exista un interes imens in piata SUA unde se asteapta ca nu mai tarziu de finalul anului sa apara primele jocuri online pe bani reali, legale, iar pe de alta parte exista o tendinta a companiilor mari de a cumpara companii mai mici, consolidandu-si astfel pozitiile.

Valul de consolidari si fuziuni a fost prezentat in unul din articolele anterioare si a continuat cu alte stiri din industrie care au aratat ca lucrurile se schimba cu o rapiditate rar vazuta in acest domeniu.

Cunoscuta fiind puterea si influenta detinatorilor lanturilor de cazinouri din SUA asupra oamenilor politici , operatorii online au inteles ca numai prin asocierea cu acestia, ar putea avea o sansa sa isi desfasoare afacerile pe cea mai profitabila piata din lume. Astfel, nu trece nici o saptamana in care sa un fie dezvaluite parteneriate importante dintre operatorii online si cei landbased sau anunturi de cumparare a unor intregi retele de gaming online din partea marilor cazinouri americane.

bwin.party anunta un nou parteneriat in California

Saptamana trecuta bwin.party au anuntat ca au semnat un acord de parteneriat cu United Auburn Indian Community din California in vederea redeschiderii PartyPoker in SUA. Alegerea pe care au facut-o a venit in urma unui sondaj in mai multe state in urma caruia PartyPoker, desi nu mai este activ pe piata din SUA de multi ani, a iesit pe locul 3 in preferintele celor chestionati. Se pare ca desi a lipsit mult de pe piata, PartyPoker a ramas in amintirea multor jucatori de poker, acestia confirmand intentia de a juca pe bani reali in momentul in care PartyPoker isi va deschide portile catre jucatorii americani.

New Jersey continua sa faca eforturi pentru legalizarea gamblingului online

Vineri legea care reglementeaza pokerul online in NJ a trecut de votul comisiei de gambling dupa ce in urma cu o luna, au fost votate normele de catre senat. Au mai ramas putini pasi pana la adoptarea completa a legislatiei in acest stat, insa lucrurile sunt nesigure, deoarece Raymond Lesniak, senator in NJ a spus ca nu este inca clar daca cazinourile din Atlantic City isi doresc ca aceasta lege sa treaca, dupa o intalnire avuta cu consilierii guvernatorului statului american.

Legislatia in Spania ar putea sa intarzie: 200 m EUR ceruti numai de la PokerStars

Desi acum o saptamana , data de 1 Iunie era data ca sigura pentru aparitia primelor siteuri licentiate in Spania, acum lucrurile pot sa mai intarzie in urma unui anunt conform caruia autoritatile cer taxe in mod retroactiv pentru operatiunile desfasurate pana in acest moment.

O suma imensa de 200 mil EUR trebuie platita doar de PokerStars, bwin.party trebuie sa plateasca 60 mil EUR, iar Sportingbet 50 mil EUR. In functie de cum va evolua situatia, e posibil sa vedem o intarziere a acordarii licentelor si unii dintre cei mai mari operatori e posibil sa ramana fara dreptul de a accepta jucatori spanioli.
[ad#text_ads1]

Aceste lucruri se intampla in conditiile in care s-a dovedit deja un declin in cazul tarilor care au optat pentru a tine jucatorii separati. In Franta, veniturile au scazut impreuna cu numarul de jucatori conform raportului ARJEL, iar cu o luna in urma, acelasi lucru a fost constatat si in Italia.

Rank Group cumpara Gala Coral

Dupa negocieri care au durat foarte mult timp, Rank Group a anuntat ca va cumpara grupul Coral pentru suma de 205 mil GBP, devenind astfel cel mai mare grup de cazinouri landbased din Marea Britanie. Coral Poker face parte din grupul Gala Coral si avem pentru voi oferte foarte bune in reteaua Ongame pe acest skin.

 

 

PokerStars trebuie sa plateasca 200m EUR in Spania, Gala Coral a fost vandut si noi schimbari in gamblingul online comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of