admin | 10.10.2014

PokerStars starneste furia jucatorilor profesionisti cu noul format Spin & Go!

Spin-and-Go-infographicLansat in urma cu 10 zile, formatul nu este unul nou, ci mai este intalnit si la alte retele de poker. Totusi PokerStars a decis ca noul format sa fie promovat foarte agresiv, oferind chiar si bonusuri de reload, lucru foarte rar in cazul PokerStars.

In acest moment, jocurile Spin & Go au luat o asemenea amploare incat traficul la SNG-uri a scazut simtitor, iar PokerScout a raportat o scadere a traficului la jocuri cash de peste 9%. Aceste scaderi de trafic sunt datorate volumului mare de jucatori recreationali care nu mai joaca altceva decat Spin & Go, format de joc denumit frecvent “ruleta” sau “loterie”.

70$ GRATUIT, 100$ adaugati zilnic si pana la 30.000$ in doar cateva minute!

Pentru a va da seama de popularitatea noului format puteti vedea niste cifre. In cele 10 zile de la lansare s-au jucat un numar impresionant de 7,3 milioane de jocuri, ceea ce inseamna peste 500 jocuri in fiecare minut, iar numarul lor este in crestere.

Jucatorii profesionisti se plang ca restul jocurilor au devenit mult mai grele datorita fluxului mare de jucatori recreationali care se indreapta catre aceste jocuri, dar si datorita faptului ca jocurile Spin & Go par a fi facute pentru a colecta un rake foarte mare intr-un timp foarte scurt. Ei propun PokerStars ca premiul cel mare sa fie de 100 ori buy in-ul in loc de 1000 ori si marirea premiului minim de la 2 x buy in la 2,5 x buy in, astfel incat banii sa fie distributi mai uniform si varianta sa fie mai mica. Un alt aspect cerut este reducerea rake-ului.

Cert este ca PokerStars inregistreaza un succes imens cu acest nou format si venituri mult mai mari, insa acest lucru se intampla in timp ce se creeaza o nemultumire uriasa in randul jucatorilor profesionisti.

PokerStars starneste furia jucatorilor profesionisti cu noul format Spin & Go! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of