admin | 05.10.2014

PokerStars se retrage din 30 tari si bet365 paraseste Romania

amaya-pokerstars-fulltilt-bet365Jucatorii de poker din 30 de tari nu mai pot juca poker pe bani reali pe PokerStars si FullTilt Poker incepand cu data de 1 Octombrie. Acest lucru a fost comunicat jucatorilor in cauza la logarea in client si prin trimiterea de emailuri. Jucatorii au fost informati ca isi pot retrage banii din conturi fara nici o problema ca si pana acum, insa nu pot sa se aseze la mesele de cash sau sa se inscrie in turnee.

Decizia a fost anticipata de ceva vreme avand in vedere ca Amaya este o companie listata la bursa si care este intr-un fel sau altul fortata sa respecte legile tarilor unde opereaza. Inca de la inceput s-a pus problema in lumea pokerului despre ce abordare va avea Amaya fata de asa numitele piete “gri”, odata cu finalizarea achizitiei PokerStars si FullTilt Poker.

Prima miscare a fost facuta la inceputul acestei luni cand PokerStars s-a retras din urmatoarele tari:Malaezia, Turcia, EAU, Banglades, Pakistan, Egipt, Qatar, Iordania, Kuweit, Senegal, Nigeria, Bahrain, Afghanistan, Kenya, Mozambic, Rwanda, Vatican, Iran, Irak, Siria, Zimbabwe, Libia, Sudan, Korea de Nord, Cuba, Myanmar si Yemen.

Ramane de vazut ce directie vor lua PokerStars si FullTilt Poker in perioada urmatoare, avand in vedere ca Amaya vrea sa isi concentreze eforturile in 2 directii: dezvoltarea pietelor reglementate si diversificarea produselor oferite prin introducerea jocurilor de cazino si pariuri.

Tot la inceputul acestei luni, bet365 a facut o miscare surprinzatoare, fara a exista o comunicare oficiala in acest sens. Romania a fost mai intai scoasa din lista de tari disponibile pentru inregistrare fara un comunicat oficial, iar mai apoi cei care au pus intrebari pe aceasta tema au primit raspunsuri care nu au adus lamuriri suplimentare situatiei create.

70$ GRATUIT, 100$ adaugati zilnic si pana la 30.000$ in doar cateva minute!

Bet365 a devenit cea mai frecventata casa de pariuri online in ultimul timp, mai ales dupa retragerea bwin.party si Gamebookers de pe piata din Romania, detinand o cota de piata majoritara si obtinand cu siguranta profit din operatiunile desfasurate in Romania.

Raspunsul Bet365 catre jucatori este urmatorul:

We are currently carrying out a review of our Romanian operation. We are in the process of reviewing our position in Romania and have decided not to accept new customers who are resident in Romania at this time. I can confirm that at this moment you would not be able to open a bet365 account whilst we are reviewing this I’m afraid. We hope to have further information in the future, but at this time I cannot give you a definite timescale. I suggest you check the site for updates.

 

 

PokerStars se retrage din 30 tari si bet365 paraseste Romania comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of