admin | 06.04.2012

PokerStars se gandeste sa mute jocurile de high-stakes la Zoom

PokerStars Poker Room Manager, Steve Day este un invitat obisnuit al podcastului 2+2 sponsorizat de PokerStars. In ultima editie acesta a declarat ca exista o posibilitate foarte mare ca jocurile de high stakes de pe PokerStars sa se desfasoare doar pe Zoom Poker.

Motivul pentru aceasta schimbare ar fi din cauza ca cei de la PokerStars vor sa se genereze cat mai multa actiune in jocurile de poker iar Zoom-Poker incurajeaza actiunea la masa de poker. In plus, jucatorii recreationali de la aceste mize vor avea mai putin de suferit intrucat vor fi mai greu de exploatat.

In mod  sigur aceasta declaratie va avea parte de suficiente critici. Un astfel de joc priveaza un jucator bun de poker de doua skilluri importante : selectia meselor si selectia locului. De asemenea, avantajul pe care il ai fata de alti jucatori, cand ajungi sa iti dezvolti anumite readuri pentru adversarii tai de la masa dispare.
[ad#text_ads2]
O alta problema care ar putea aparea in cazul in care aceasta schimbare va fi pusa in practica este observarea actiunii de la masa, pentru ca daca nu te afli in joc, nu poti urmari desfasurarea actiunii la Zoom Poker. Acest lucru face dificila desfasurarea unor competitii de genul SuperStar Showdown in care Viktor Blom l-a invins pe Isaac Haxton, fiecare punand in joc cate 500.000$ si care sunt urmarite cu interes de mii de fani din intreaga lume.

PokerStars se gandeste sa mute jocurile de high-stakes la Zoom comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of