admin | 04.02.2012

PokerStars schimba rake-ul si face reduceri de ultim moment

PokerStars si-a restartat serverul in aceasta dimineata, punand in aplicare noua structura a rake-ului, despre care PokerStars sustine ca s-a micsorat cu 3%.

Pe langa micsorarile care au fost anuntate dupa o lunga saptamana de sedinte, PokerStars a decis sa reduca rake-ul de la anumite mize de la low stakes NL si FL Hold’em si a propus sa mareasca rake-ul la NL500. Pokerstars spune ca propunerile initiale reduceau rake-ul cu 2.22%; acum, cu aceste noi micsorari, cifra este 2.94%.

Aceste micsorari nu sunt distribuit in mode egal la toate mizele. In conformitate cu dorintele jucatorilor, cele mai mari micsorari au fost facute la microstakes (7% au fost impartiti egal la toate jocurile). Jocurile de la low stakes au primit 4% micsorare, dar jocurile de high-stakes au primit o marire a rake-ului de 11% la nivel global. NL fi FL Hold’em au in total 4% reducere respectiv 3.3%, pe cand jocurile de Omaha au primit doar 0.6%.

[ad#text_ads1]

Schimbarile vin dupa ce PokerStars a trecut pe metoda de alocare a rake-ului „weighted-contributed”, care nu este populara printre jucatorii de volum, metoda care reduce premiile oferite de site. Aceasta schimbare a intrat in vigoare din luna ianuarie, pe cand structura rake-ului a fost amanata pana la o intalnire cu jucatorii.

Conform calculelor facute de PokerStars, aceasta metoda de alocare a rake-urilor le va creste veniturile din jocurile cash cu 1.5%, asa ca micsorarea rake-ului cu 2.94% compenseaza aceasta schimbare si are ca efect reducerea pierderilor de catre PokerStars si castigarea mai multor clienti.

PokerStars schimba rake-ul si face reduceri de ultim moment comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of