admin | 21.11.2017

Pokerstars Poker Combat Invitational – primul turneu regional de poker pentru comunitatile online din Romania, Germania si Cehia

Poker Combat Invitational 2017 In Romania, Mikey Hash, “Colo” Balan si Alex Ghidush joaca turnee de poker online cu fanii lor. Finalistii, un YouTuber si un fan, vor castiga pachete de participare la PokerStars Championship Praga. PokerStars organizeaza Poker Combat Invitational, primul turneu regional de poker pentru comunitatile online din Romania, Germania si Cehia. Pasionatii jocului de poker din cele trei tari vor avea posibilitatea sa joace turnee online pentru a-si adjudeca premiul cel mare, un pachet de participare la PokerStars Championship de la Praga, un festival cu traditie ce reuneste in fiecare an, in luna decembrie, profesionistii jocului de poker. Mikey Hash, Alex Ghidush si „Colo” Balan sunt cei trei YouTuberi romani care au acceptat provocarea si, impreuna cu fanii lor, vor parcurge timp de doua luni de zile etapele Poker Combat pentru a castiga nu doar marele premiu, ci noi experiente si prieteni.
Poker Combat si-a facut debutul ieri seara, de la ora 19:00, pe PokerStars.ro, fiecare YouTuber jucand alaturi de fanii sai intr-un turneu de tip freeroll, cu un fond de premiere in valoare de 200 de dolari. Inregistrarea se poate face folosind parolele: „echipahash”, „echipaghidush”, „echipacolo”.
Miercuri, 22 noiembrie, de la ora 19:00, YouTuberii vor juca din nou alaturi de comunitatile lor, de data aceasta intr-un turneu cu un buy-in valoare de 1 dolar, ce are un fond de premiere in valoare de 400 de dolari.
Marea Finala a Fanilor va avea loc vineri, 24 noiembrie, pe Pokerstars.ro, tot de la ora 19:00 si ii va reuni pe primii 20% dintre fanii celor sase turnee jucate deja. Marea Finala are un fond de premiere in valoare de 1000 de dolari, iar castigatorul va pleca la PokerStars Championship Praga pentru Masa Finala Live, alaturi de castigatorii din Germania si Republica Ceha. La Praga, gazda va fi nimeni altul decat Team Pro Player “ElkY”, Bertrand Grospellier, care ii va primi pe jucatori si va fi dealer-ul primelor maini de la masa.
YouTuberii vor juca si ei Marea Finala in data de 24 noiembrie, de la ora 20:00, pe PokerStars.ro, castigatorul urmand sa plece la Praga. Experienta Marii Finale va fi transmisa live pe canalele de YouTube ale vloggerilor participanti.
Pachetul pentru PokerStars Championship Praga consta in transport cu avionul, trei nopti de cazare la Hilton Prague Hotel, un ticket de participare in valoare de 550 de euro la unul dintre turneele campionatului (turneul #16 din data de 12 decembrie 2017), iar primii trei castigatori de la Masa Finala Live vor beneficia de urmatoarele premii aditionale:

– Locul I: MacBook Air 13-inch: 1.8GHz dual-core Intel Core i5, 128GB;

– Locul II: iPhone 8 64GB Space Grey;

– Locul III: 9.7″ iPad Wifi 32Gb Space Grey.

Regulamentul PokerStars Poker Combat Invitational 2017 este disponibil aici: https://drive.google.com/file/d/1v5Rd3PNBrS3Wqi-Sv3YgJmLVN0XjGSB3/view

Pokerstars Poker Combat Invitational – primul turneu regional de poker pentru comunitatile online din Romania, Germania si Cehia comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of