admin | 29.05.2018

Pokerstars organizeaza Trio Series (3-13 iunie), festival care celebreaza alaturarea Portugaliei la Franta si Spania

portugal-1355102_1920-1024x768 Portughezii nu vor mai fi nevoiti sa joaca intre ei de acum inainte, intrucat pactul semnat in vara anului 2017 intre Franta, Spania, Italia si Portugalia a devenit realitate pentru lustiani. Astfel, incepand cu luna iunie, acestia se vor alatura bazinului comun care este deja impartit de Franta si Spania, ocazie cu care Pokerstars organizeaza pe platforma dedicata acestor tari segregate de platforma internationala, un festival intitulat Trio Series cu 78 de turnee, un Main Event de 250 euro buy-in si 500.000 euro premii garantate. Va reamintim ca in luna ianuarie, Franta si Spania au devenit primele doua tari care si-au alipit bazinele de jucatori, ocazie cu care Pokerstars a organizat un alt festival de turnee intitulat France Espana Hold’em Series cu 5 milioane de euro premii garantate.
Cat despre Italia, lucrurile sunt inca neclare, cu toate ca la inceputul acestui an existau semnale pozitive pentru o reunificare, dar sperante exista in continuare pentru un deznodamant pozitiv. Ar putea reprezenta alaturare Italiei la acest bazin comun de jucatori ultimul pas inainte ca toate cele 4 state sa revina la bazinul international? Ramane de vazut daca ceea ce ne dorim cu totii va prinde contur in urmatorii ani.

Pokerstars organizeaza Trio Series (3-13 iunie), festival care celebreaza alaturarea Portugaliei la Franta si Spania comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of