admin | 19.02.2012

PokerStars.net LAPT Grand Final

Turneul PokerStars.net Latin American Poker Tour Grand Final a inceput in ziua de vineri, atragand un numar de 367 de jucatori. Zece nivele de joc mai tarziu, acest numar s-a redus la 100. Dupa ziua 1, chip leader era Jean Double, care avea 189.400 fise.

Surprinzator, cativa jucatori notabili din Europa si America de Nord au luat parte la acest turneu. Cu Daniel Negreanu inscris la concurs, a fost un moment important pentru Brazilia. Negreanu a reusit sa stranga si el un stack de fise destul de mare pana la finalul zilei.

Prima mana notabila a lui Negreanu a fost cand a prins full-house cu 77 si a reusit sa elimine un jucator de la masa, care detinea un overpair – KK. La scurt timp, a eliminat alt jucator care avea pre flop AA. Negreanu avea Kh Th. Jucatorii s-au pus all in pe flop : Jh 9h 7d, iar Negreanu a prins unul din cele 15 outuri care il puteau ajuta : Qd. Putin mai tarziu, Negreanu a prins AA, iar Marcelo Badus s-a pus all cu Jh 8d pe un flop cu J-high. La sfarsitul zilei 1, Negreanu avea 121.700 fise.

[ad#text_ads1]

Ziua 2 a inceput cu cei 107 jucatori ramasi dupa ziu 1. Jocul s-a continuat pana au mai ramas doar 24 de jucatori. La finalul zilei, chip-leader a ajuns Caio Cesar Pimenta, cu 607.000 fise.

Au jucat mai multi jucatori notabili in aceasta zi, dar cel care a atras atentia publicului a fost “Kid Poker” – Daniel Negreanu. Jucatorul de la TeamPokerStars Pro si castigatorul a 4 bratari WSOP a incep ziua ca unul dintre chip-leaderi. La finalul zilei, situatia s-a pastrat pentru el, reusind sa stranga 398.000 fise.

Cu 107 jucatori intrati pentru a juca in ziua 2, si doar 48 de jucatori primeau premii in bani, a insemnat ca multi competitori vor pleca acasa cu mana goala.

Alti jucatori notabili care au trecut cu bine de ziua 2 sunt Caio Cesar Pimenta, care este actualul chip-leader si precedentul castigator de la Sunday Millions. Pe locul 4 se afla Joshua “Halingon”Ewing(460.000 fise) cu mai bine de 600.000$ castigati din jocuri online, si jucatorul Humberto Brenes, care este short-stacked, cu doar 51.000 fise.

PokerStars.net LAPT Grand Final comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of