admin | 25.02.2012

PokerStars lanseaza Zoom Poker demo

Zoom Poker PokerstarsPentru cine nu stia, pe langa  iGame, si PokerStars pregateste de ceva vreme o copie a defunctului Rush Poker de la FullTilt Poker dupa care suspina multi jucatori de poker.

Zoom Poker de la PokerStars a fost anuntat de ceva vreme ca pokerul in care esti mereu in centrul actiunii si poti sa joci mai multe maini pe ora decat vreodata. Iti foldezi mana si esti mutat imediat la o alta masa, cu alti jucatori si cu o alta mana. Poti sa foldezi mana chiar daca nu e randul tau si jucatorii de la masa vor vedea foldul doar atunci cand este randul tau.

Aceasta descriere este bine cunoscuta de cei care au jucat Rush Poker in trecut, pentru ca de fapt este acelasi produs cu o alta denumire.

[ad#text_ads1]

Ieri se pare ca a fost lansata o versiune de test pe care o poti descarca si unde poti juca Zoom Poker pe playmoney.

Instructiuni si detalii gasesti la adresa de mai jos:

http://www.testpokerstars.com/instructions.html

Daca vrei sa vezi cum arata Zoom Poker urmareste filmul de mai jos:

flash/swflash.cab#version=6,0,40,0">flash" src="https://www.youtube.com/v/IAnoSEOXOqM?version=3&hl=ro_RO" allowFullScreen="true" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" />

 

La 1 Martie cei de la iGame spera sa lanseze si ei versiunea lor de Fast Poker pe care o poti testa in browser la adresa de mai jos:

http://www.relax-gaming.com/products/fast-poker

Care dintre cele doua softuri ti se pare ca imita Rush Poker mai bine?

PokerStars lanseaza Zoom Poker demo comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of