admin | 15.05.2012

PokerStars lanseaza oficial Zoom Poker; Perioada beta s-a incheiat

Pe data de 15 mai, PokerStars Zoom Poker a terminat faza beta si a lansat oficial acest nou produs. Un format de joc care permite jucatorilor sa joace mai multe maini intr-un timp mai scurt, furnizand o experienta de joc mai distractiva si mai provocatoare.

Aceasta lansare precede o lansare beta de mare succes, care a avut loc in luna martie, si care a crescut in popularitate pe masura ce au fost adaugate si alte mize si facilitati noi. La lansare singurele mize care erau disponibile erau cele de 0.01$/0.02$. Serverele au ajuns la capacitate maxima, in doar cateva minute ajungandu-se  1.500 jucatori.

Pe parcusul jocului beta, s-au jucat mai bine de 300 milioane de maini. Au mai fost adaugate si alte mize, incepand de la 0.02$ / 0.05$ pana la 2.5$ / 5$. La Zoom Poker sunt disponibile jocurile de Hold’em, Omaha, Omaha Hi/Lo si Five Card Draw in acest moment.

Zoom Mobile

In paralel cu lansarea jocului Zoom pentru PC, PokerStars a lansat saptamana aceasta Zoom pentru mobil pe platforma Android disponibil in toate tarile dupa ce in prealabil a fost lansat si pentru iOS. Jucatorii de pe PokerStars.com, PokerStars.eu si PokerStars.net pot sa se bucure de jocul de poker, avand posibilitatea de a juca si de pe telefoanele mobile. Pe langa jocul de Zoom care este disponibil pe telefonul mobil, PokerStars a imbunatatit grafica pentru tabletele Android.

Cum functioneaza Zoom Poker

In Zoom Poker, jucatorii se pot alatura unui grup de jucatori dintr-un joc selectat (Hold’em sau Omaha), selectand si mizele la care sa joace. Jocul se joaca apoi ca un joc traditional de poker, cu o singura diferenta majora : in Zoom Poker, odata ce ai dat fold la o mana, esti asezat instant la o alta masa cu alti jucatori si primesti imediat o alta mana de poker.

De asemenea, daca primesti o mana foarte proasta, poti sa apesi pe butonul “Fast Fold”. Acest buton iti permite sa parasesti masa de la care joci inainte sa iti vina randul. Jucatorii de la masa nu vor vedea actiunea pe care o faci, mana ta fiind aruncata abia cand iti vine randul la masa.

Jucatorul din Team PokerStars Daniel Negreanu iubeste acest concept. El spune ca Zoom Poker ofera jucatorilor posibilitatea de a juca poker la un cu totul alt nivel. Jucatorii recreationali pot avea parte de maini mai bune mult mai repede si mult mai des, vor putea sa dea fold instant la o mana proasta in asteptarea unei maini mai bune. Jucatorii care fac grind vor putea sa joace sute de maini pe ora.

Multi-tabling

Pentru jucatorii care vor sa isi grabeasca jocul, Zoom Poker le permite sa joace la cel mult 4 mese in acelasi timp. Astfel, jucatorii care joaca la 4 mese de la Zoom Poker pot sa joace cu cateva sute de maini pe ora mai mult decat ar juca la un joc normal de poker pe internet, la acelasi numar de mese. Daca joci doua mize, atunci poti sa joci la 8 mese, s.a.m.d.

Cum sa joci

1. Apasa pe tab-ul de Zoom Poker din clientul de la PokerStars
2. Selecteaza jocul pe care vrei sa il joci
3. Apasa pe butonul “Join Game”
4. Pentru a deschide mai multe mese, tot ce trebuie sa faci este sa apesi pe butonul “Join Game” si astfel ti se va deschide alta masa

 

Daca nu ai un cont la PokerStars deja, atunci deschide unul acum prin Holdem Romania si o sa ai parte de cele mai bune promotii pentru jucatorii romani, si poti incerca si fascinantul Zoom Poker.

PokerStars lanseaza oficial Zoom Poker; Perioada beta s-a incheiat comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of