admin | 28.05.2012

PokerStars este unul dintre cele mai bune locuri de munca din Marea Britanie

PokerStars a fost selectat de catre The Great Place to Work Institute, cea mai mare firma de consultanta in ceea ce priveste evaluarea locului de munca, ca fiind unul dintre cele mai bune locuri de munca din Marea Britanie. Pentru a stabili cele mai bune locuri de munca, acest Institut face anual diverse sondaje in ceea ce priveste angajatii de la aproape 5.500 organizatii din toata lumea, care reprezinta un total de 10.000.000 de angajati. Companiile sunt grupate si clasate in functie de tara in care se afla, credibilitate, respect, mandrie etc.

PokerStars are aproape 1.200 de angajati in toata lumea, dintre care jumatate sunt situati in birouri din  Londra si Isle of Man.

Directorul departamentului de resurse umane de la PokerStars spune despre compania la care lucreaza ca este o companie aflata intr-o crestere rapida si ca angajatii acesteia sunt dedicati in satisfacerea clientilor proprii inainte de toate.

Directorul executiv de la Great Place to Work, Tom O’Byrne spune ca standardul pentru intrarea in top este foarte ridicat, iar pentru o firma, doar daca prinde un loc in lista lor, poate insemna o realizare foarte importanta.
[ad#text_ads2]
PokerStars este cel mai mare si cel mai popular site de poker din lume, avand peste 49 milioane de utilizatori inregistrati si mai bine de 80 de miliarde de maini jucate de la lansarea site-ului, in anul 2001.

De cand Chris Moneymaker a castigat WSOP in anul 2003, dupa ce a castigat intrarea la acel turneu in urma unui satelit castigat pe PokerStars, site-ul s-a clasat pe locul 1 in topul siteurilor de poker, marcand recent un record mondial pentru cel mai mare turneu online jucat, cu Spring Championship of Online Poker 2012 unde au participat peste 500.000 jucatori, generand premii totale in valoare de 65.332.179$. Spre deosebire de PartyPoker si alte siteuri, PokerStars nu s-a retras din SUA odata cu interzicerea jocurilor de noroc online. Acest lucru a contribuit masiv la cresterea celui mai mare site de poker din lume.

Daca nu ai cont la PokerStars atunci deschide-ti unul acum si beneficiaza de un bonus de 600$ si cele mai mari turnee de pe internet!

 

PokerStars este unul dintre cele mai bune locuri de munca din Marea Britanie comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of