admin | 17.01.2012

PokerStars CEO Gabi Campos a parasit compania

0 0 votes
Article Rating
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>
fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>fill='none'/>

PokerStars Chief Executive Officer (CEO) Gabriel Campos Woslovsky nu este de gasit.Nu se stie motivul exact, dar lucrul cel mai clar este ca Gabi Campos a parasit compania, dupa ce a „domnit” mai putin de 2 ani.

Zvonuri au aparut inca de vinerea trecuta, in timpul PokerStars Caribbean Adventure, lucru confirmat si de un informator din cadrul companiei.

Daca plecarea domnului Campos este adevarata, atunci el este inca o persoana adaugata in lista curioasa de schimbari de personal. In ultimele luni, s-au schimbat de mai multe ori oamenii din conducerea de la PokerStars.

Primul a fost Thomas Kremser, Directorul de la EPT. El a facut public acest lucru printr-un comunicat de presa, si nu printr-un anunt direct companiei.

[ad#text_ads1]

Urmatorul, la sfarsitul anului 2011, John Duthie, fondatorul Euro Poker Tour s-a despartit de PokerStars.

In timpul turneului PCA, am avut dovada unei alte schimbari majore in conducerea turneelor live. Jeffrey Haas, directorul de la Global Poker Tours Limited, a primit multimea de jucatori care au ajuns la Paradise Island pentru PCA. Mesajul sau s-a sfarsit cu numele sau si cu numele companiei  GPTL, dar fara niciun titlu asociat Domnului Haas.

Cat despre Gabi Campos, se pare ca timpul sau ca director la PokerStars s-a incheiat. Probabil ca mai multe detalii vom afla in zilele ce vor urma.

PokerStars CEO Gabi Campos a parasit compania comentarii

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments