admin | 16.03.2019

Pokerstars anunta Sunday Million-ul aniversar editia a 13-a cu $10 milioane garantate

Pokerstars a anuntat astazi o noua editie aniversara a celui mai indragit turneu de pe internet, Sunday Million urmand sa garanteze 10 milioane de dolari pe 14 aprilie. Sunday Million este cel mai popular turneu de pe internet, cu o istorie care se intinde pe o perioada de 13 ani in care numerosi jucatori au cunoscut succesul luni dimineata, atunci cand s-au incununat campioni alaturi de premii fabuloase intr-o competitie care a cunoscut o faima imensa de-a lungul timpului. In toti acestia ani au fost peste 600 de editii Sunday Million in care s-au acordat premii de peste 1 milion de dolari (la editiile obisnuite), cu cel putin $100.000 pentru castigator si de milioane de dolari la editiile speciale sau aniversare. Asta inseamna peste $750 de milioane acordate in ce 13 ani de zile, incepand cu prima editie cand canadianul cu nickname anonim “aaaaaaaa” isi trecerea numele pe lista castigatorilor alaturi de un premiu de $173,843.
Desi buy-in-ul pentru turneul Sunday Million a cunoscut o injumatatire in acest an de la $215 la $109, aceasta editie aniversara va avea o taxa de inscriere de $215, insa calificarile se pot obtine de la cativa zeci de centi ori dolari investiti. Mai mult decat atat, incepand cu data de 25 martie, se vor introduce zilnic sateliti de $15 cu minim 100 de tichete garantate. Severin Rasset, director in cadrul Departamentului de Inovatii si Operatii Stars Group a declarat: “Suntem incantati sa facem parte cu totii din acest turneu de gala, insa primul merit revine jucatorilor care au facut posibila aceasta editie onomastica prin participarea lor la turneu saptamana de saptamana. Speram sa ii vedem la joc si pe data de 14 aprilie”.
Editia aniversara cu numarul 13 va avea premii garantate de $10 milioane, cu peste $1 milion de dolari pentru castigator.

Sursa foto: Pokerstars Blog

Pokerstars anunta Sunday Million-ul aniversar editia a 13-a cu $10 milioane garantate comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of