admin | 29.02.2012

PokerStars anunta seria de turnee MicroMillions

Astazi, PokerStars a anuntat o noua serie de turnee, dedicata special jucatorilor recreationali si cei de la mize micro. Aceasta serie de turnee se va tine incepand de pe 15 martie pana pe 25 martie, oferind premii garantate de peste 5.000.000$ in cele 100 de evenimente, cu buy-in incepand de la 11 centi.

Aceste evenimente se vor desfasura pe parcursul celor 11 zile, culminand cu un turneu de 22$, care va oferi premii garantate de 1.000.000$. In fiecare zi, jucatorii au posibilitatea de a participa la turnee de 1$ cu premii garantate de pana la 100.000$, plus o selectie de alte turnee de 2$, 3$, 4$, 8$ si 10$.

Majoritatea turneelor vor fi de no-limit hold’em, dar unele turnee vor fi si de pot limitOmaha,Omahahi-low, draw si stud. Jucatorii vor putea alege tipul turneului, cum ar fi turbo, cu rebuy, shootout, knockout si big ante.

“MicroMillions este unul din cele mai bune lucruri pe care le-am vazut pana acum” spune jucatorul de la Team PokerStars Pri Lex Veldhuis. “Inainte cand jucam la micro-stakes, eram hipnotizat de seriile de turnee si imi doream sa pot participa si eu la acele turnee. Acum MicroMillions ofera tuturor jucatorilor posibilitatea de a participa la un turneu major. Cu siguranta ca voi participa si eu la acele evenimente, doar pentru simplul fapt ca sunt extraordinare.”

PokerStars anunta seria de turnee MicroMillions comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of