admin | 12.02.2018

Pokerstars anuleaza festivalul Latin American Poker Tour (LAPT) Chile

d6d904fcd2 Pokerstars a confirmat in weekend faptul ca a decis sa anuleze festivalul Latin American Poker Tour (LAPT) care urma sa aiba loc in Chile luna viitoare, oprire ce ar fi insemnat primul festival din circuitul LAPT dupa o pauza de 1 an de zile. Directorul Departamentului de Comunicarii si Relatii cu publicul, Eric Hollreiser a oferit urmatoarea explicatie: “Analizand strategia noastra pentru turneele din Americana Latina si in acelasi timp programul nostru de evenimente live la nivel global, am hotarat sa anulam festivalul Latin American Poker Tour care urma sa aiba loc in Chile. Vrem sa continuam sa oferim turnee in regiune pe care jucatorii sa le iubeasca si care sa fie de lunga durata. Ca atare, ne vom revizui planurile pentru a prezenta o oferta mai interesanta si mai puternica decat oricand”. De-asemenea, in comunicatul de presa emis, Pokerstars multumeste partenerului Enjoy Viña del Mar Casino & Resort care a gazduit evenimentul pe o perioada de 7 ani de zile, spunand ca: “Relatiile pe termen lung cu partenerii nostri sunt nucleul evenimentelor noastre” .
Toti cei care s-au calificat la acest eveniment prin intermediul satelitilor desfasurati pe Pokerstars isi vor primi banii inapoi in cel mai scurt timp posibil, la fel cum o vor face si cei care s-au calificat live, din partea cazinoului unde trebuia sa aiba loc evenimentul.
Circuitul Latin American Poker Tour (LAPT) s-a infiintat in anul 2008, iar de atunci s-a desfasurat fara incetare pana la finalul anului 2016, cand a avut loc ultimul eveniment organizat in Uruguay. Brazilienii au reusit cele mai multe mese finale (67), secondati de argentinienii (62) si chilieni (40). In total, 41 de tari au ajuns la masa finala intr-unul din evenimentele organizate in cadrul acestui festival in perioada 2008-2016, statistica care, din pacate, nu include si tara noastra.

Pokerstars anuleaza festivalul Latin American Poker Tour (LAPT) Chile comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of