admin | 21.01.2014

PokerHeaven: 3 retele de poker, 1 singur cont si 1 singur bankroll

PokerHeaven 3 retele 1 cont

PokerHeaven, unul dintre cei mai vechi parteneri ai Holdem.ro , cea mai mare comunitate a jucatorilor de poker din Romania, a lansat astazi a treia platforma de poker sub acelasi brand, platforma de poker care face parte din reteaua Microgaming.

Acest lucru inseamna ca incepand de astazi, cu acelasi cont si acelasi bankroll veti putea juca in 3 retele diferite, chiar si in acelasi timp daca indepliniti cerintele tehnice. [detalii aici]

Retelele in care puteti juca sunt: Ongame , Microgaming si IPN/Boss Media, iar in fiecare dintre ele avem dealuri speciale binecunoscute de ceva ani jucatorilor nostri.

Care sunt avantajele

  • Daca esti grinder de turnee, atunci nu va trebui sa mai platesti o gramada de comisioane pentru a transfera banii intre diferite siteuri din Ongame/Microgaming/IPN. Acum bankrollul este comun si poti juca turneele din toate retelele.
  • Jucatorii de cash care sunt foarte rigurosi in ceea ce priveste table selection-ul vor putea sa isi aleaga mesele cele mai favorabile din toate cele 3 retele si vor putea juca in acelasi timp.
  • Verificarea contului se face o singura data, astfel ca scapati de trimiterea actelor pentru fiecare skin in parte. Mai mult decat atat, odata deschis un cont pe una dintre cele 3 camere, el va fi valabil si in celelalte 2. Daca aveti deja cont pe PokerHeaven, va puteti loga automat cu el in toate cele 3 camere.
  • Dealuri VIP – peste 250.000 EUR au fost platiti inapoi jucatorilor care au conturile deschise prin Holdem.ro in ultimii ani. Aceste dealuri binecunoscute deja sunt in continuare valabile si ne puteti contacta pentru detalii.In plus pentru toti jucatorii care isi deschid acum contul la PokerHeaven in reteaua Microgaming, vom face upgrade automat la cel mai inalt nivel VIP fara nici o cerinta suplimentara si veti avea din start asigurat 30% cashback.
  • Siguranta: spre deosebire de multe skinuri obscure, banii vostri sunt in siguranta la PokerHeaven care este unul dintre cei mai vechi operatori de pe piata ( 2005 ) timp in care nu a existat nici o problema pentru jucatori, retragerile sosind mereu in cel mai scurt timp si cu unele dintre cele mai mici comisioane.

Deschide un cont acum folosind bannerul de mai jos si vei avea cele mai bune oferte disponibile jucatorilor din Romania, prin Holdem.ro!

holdemro_1acc_3rooms_468x60

Promotiile disponibile pentru noii jucatori

( daca va deschideti un cont folosind  acest link )

  •  10.000$ rake race in comun pentru cele 3 siteuri ( se aduna punctele obtinute pe fiecare skin )
  •  100 EUR freeroll zilnic intre 22 Ianuarie si 28 Februarie la ora 21:30
  •  2 turnee freeroll de cate 1000 EUR pe 26 Ianuarie si 2 Februarie la ora 21:30
  •  freeroll de 10.000 EUR fara depunere pe 9 Februarie la ora 21:30
  •  bonus de bun venit pe Microgaming atat pentru jucatorii noi cat si pentru jucatorii vechi de pe PokerHeaven

 

IMPORTANT

Daca esti jucator de volum si doresti o oferta personalizata pentru PokerHeaven atunci contacteaza-ne

Daca ai intrebari suplimentare atunci acceseaza sectiunea dedicata de pe forum: PokerHeaven

PokerHeaven: 3 retele de poker, 1 singur cont si 1 singur bankroll comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of