admin | 07.07.2019

Pokerfest si NetBet va invita la NetBet Summer Cup in perioada 29 iulie – 4 august in clubul Poker Room din capitala

Pokerfest si NetBet va invita sa participati in perioada 29 iulie – 4 august la competitia de poker NetBet Summer Cup, un festival pentru buzunare mici si ambitii mari cu 50.000 de euro premii garantate in Main Event-ul de 230 euro intrare. Acesta se va desfasura in aceeasi locatie Poker Room din Piata Alba Iulia situata in capitala, locul de desfasurare a multor competitii de la inceputul acestui an.

Astfel, turneul principal propune 3 flight-uri de start cu debutul pe 1 august odata cu ziua 1A si continuarea pe 2 august cand se desfasoara zilele 1B  si 1C Turbo, ultima cu incepere de la ora 23:00 seara. Jucatorii primesc 50.000 de fise la start si au posibilitate de re-entry in caz de eliminare. Nivelurile sunt setate la 30 si mai apoi la 40 de minute, urmand ca acestea sa se reduca din nou in jocul short-handed de la masa finala. Cea din urma se va desfasura pe 4 august, atunci cand vom afla si numele marelui castigator.

Main Event-ul va fi insotit de alte zece turnee printre care sateliti si side-eventuri, dar si de jocuri de cash incepand cu cele mai mici mize. Un mix perfect pentru toti jucatorii prezenti la acest festival, care au astfel libertate mare de alegere pentru a-si selecta jocurile favorite.

Unul din celelalte turnee interesante ale seriei va fi Accumulator Event, cu perioada de desfasurare intre 29 si 31 iulie la un buy-in de 115 euro, 30.000 de fise la start si 30 de minute pe nivel. Are de-asemenea doua zile de start pe 29 iulie si 30 iulie, oferind concurentilor aceeasi sansa de reintrare in turneu in caz de eliminare.

Alte side-event-uri precum NLH Deepstack – 115 euro, Super Progressive KO tot 115 euro intrare sau Turbo Deepstack 60 euro buy-in stau la dispozitia tuturor jucatorilor ce isi doresc un titlu intr-un eveniment organizat de operatorul national Pokerfest si de partenerul online NetBet.

Holdem Romania va incurajeaza sa participati la acest festival avand in vedere desfasurarea impecabila a evenimentelor anterioare care s-au bucurat de participari numeroase, multe din ele peste masura asteptarilor organizatorilor.  Iata mai jos si programul de desfasurare al festivalului NetBet Summer Cup:

 

 

 

Sursa foto: Pokerfest

Pokerfest si NetBet va invita la NetBet Summer Cup in perioada 29 iulie – 4 august in clubul Poker Room din capitala comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of