admin | 18.09.2020

Pokerfest si NetBet anunta primul eveniment live din aceasta toamna: NetBet Open in perioada 5-11 octombrie la Bucuresti

Cei doi parteneri de incredere care au organizat multe festivaluri live in ultimii ani in Romania, Pokerfest si NetBet, sparg gheata in aceasta toamna cu primul festival de poker: NetBet Open, eveniment ce va fi organizat la Bucuresti in perioada 5-11 octombrie.
Dupa o perioada in care industria a fost lovita grav de efectele pandemiei, iata ca aceasta competitie, care se intinde pe o durata de o saptamana, vine in sprijinul jucatorilor pasionati de jocul live, cu siguranta dornici si nerabdatori de a invarti jetoanele la masa si de a-si construi stiva de fise, ca odinioara, in boxa de joc. Festivalul se va desfasura in clubul partener din capitala, Poker Room si va avea ca principala atractie Main Event-ul cu taxa de intrare €330 si €100.000 premii garantate, in care castigatorul va pleca acasa cu minim €25.000. Totusi, daca jucatorii platesc din timp buy-in-ul pentru ziua 1A de joc – 8 octombrie, taxa de €330 se reduce la €230, iar toti ce care vor mai dori 15.000 de jetoane in perioada de late registration, le vor putea obtine cu doar €100, ceea ce inseamna jumatate din stackul de start.
De-asemenea, o premiera indica faptul ca jucatorii care isi doresc sa intre direct in ziua a 2-a vor putea primi un stack de 100.000 de fise (33 de blinduri), insa vor fi nevoiti sa scoata din buzunar o suma ceva mai mare: €770. Exista asadar mai multe oportunitati de a va inregistra in acest turneu, fie ca doriti sa il abordati din flight-urile de start, fie din ziua a 2-a, insa retineti: preinscrierile au inceput deja, iar din motive sanitare, numarul maxim de jucatori va fi restrans la 100 / zi.
Cei care doresc, pot apela si la calificarile prin intermediul satelitilor, atat pe platforma online NetBet, cat si la club. Pe NetBet, vor exista patru sateliti de 30 de euro pe 26 si 27 septembrie, respectiv 4 si 5 octombrie, precedati ca de obicei de subsateliti zilnici, dar si un freeroll cu doua tichete garantate pe 25 septembrie.
Ce varianta de a juca turneul alegeti? Oricare ar fi aceasta, va dorim mult succes la mese, iar noi suntem inca de pe acum nerabdatori pentru a afla cine va fi urmatorul campion al circuitului national!

Iata programul festivalului:

Sursa foto: Pokerfest

Pokerfest si NetBet anunta primul eveniment live din aceasta toamna: NetBet Open in perioada 5-11 octombrie la Bucuresti comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of