admin | 21.04.2012

PokerFest Piatra Neamt – ziua 2

PokerFest Piatra Neamt
PokerFest Piatra Neamt a umplut sala turneului

Timpul a trecut repede si am ajuns in ziua 2 la PokerFest Piatra Neamt, iar primele maini au fost deja impartite. Cea mai mare serie de turnee de poker din Romania si din Estul Europei  este in plina desfasurare la Hotel Central Plaza, unde sala turneului a fost la capacitate maxima si organizarea perfecta, dupa cum ne-am obisnuit deja. Chiar inainte de finalul festivalului, putem sa marcam inca un succes in portofoliul PokerFest.

S-au inregistrat 204 intrari in Main Event dintre care 118 au fost obtinute printr-o gama diversificata de sateliti, atat online cat si live.

La Piatra Neamt sunt prezenti numerosi jucatori cunoscuti care au facut din aceste evenimente un loc de intalnire unde pot sa joace poker, sa discute si sa se relaxeze. Ionel Anton este invitatul special al organizatorilor. El a facut o oprire in Romania, pentru jucatorii romani,  intre doua evenimente importante in Europa: EPT Berlin si EPT Monte Carlo. Cristian Dragomir, Iulian Ruxandescu, Cristian Murgoci, Robert Cezarescu, Alex Piturca, Eduard Norel, Zeng Zhi Ping sunt doar cativa dintre jucatorii cunoscuti care ridica cu mult dificultatea meselor.

La inceputul zilei de astazi, 81 de jucatori s-au asezat la mese cu speranta ca vor face masa finala si apoi vor lua premiul cel mare in valoare de 25.500EUR. S-au consemnat deja primele eliminari si au mai ramas aproximativ 60 de jucatori in acest moment.

Locul 18 este ultimul loc premiat si valoarea este de 1450 EUR.
[ad#text_ads1]
Jucatorii vor avea posibilitatea sa joace si side eventul de 330EUR – bounty , format care s-a bucurat de fiecare data de un succes foarte mare. El va incepe la ora 18:00 si se va juca pana la masa finala, care va avea loc Duminica.

Este posibil ca la eveniment sa apara si Liviu Ignat, insa nu sunt informatii sigure in acest sens. Urmariti updateuri pe siteul oficial PokerFest, pe sectiunea dedicata de pe forum sau vedeti transmisia live text pe PokerNews Romania.

PokerFest Piatra Neamt – ziua 2 comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of