admin | 19.04.2012

PokerFest Piatra Neamt: nou record la supersatelit

PokerFest Piatra Neamt Supersatelit
Record la un supersatelit desfasurat in provincie. 190 jucatori au intrat in cursa pentru unul dintre cele 32 pachete acordate

Succesul PokerFest continua sa uimeasca pe toata lumea. Dupa ce Main Eventurile de la Bucuresti au depasit cu o diferenta  mare evenimente promovate puternic pe plan international ca EMOP si Eureka Poker Tour, a venit vremea ca evenimentele organizate in provincie sa se autodepaseasca de la o editie la alta.

Vremea de afara se pare ca nu a constituit un obstacol in calea iubitorilor pokerului, care s-au adunat in numar neasteptat de  mare la Hotel Central Plaza din Piatra Neamt pentru o noua etapa PokerFest.

Ieri a inceput al treilea eveniment din acest an. Dupa Bucuresti si Cluj, a venit vremea ca PokerFest sa isi desfasoare fortele la Piatra Neamt unde gazda evenimentului este Narcis Olaru.

31 de jucatori s-au calificat la satelitii live de la Queen Casino, 33 jucatori s-au calificat jucand sateliti incepand de la 0,55E pe PokerStars si ieri s-au acordat 20 de pachete participantilor la primul Supersatelit.

Lucrurile s-au desfasurat normal pana astazi, cand la al doilea satelit, numarul jucatorilor care se inregistrau nu se mai oprea. Jucatorii au umplut rapid toate mesele din sala de turneu si la un moment dat s-a format chiar un waiting list. La finalul perioadei de rebuy si addon, o scurta privire pe imaginea data de proiector a consemnat un nou record de participare la un satelit din provincie.

190 de jucatori au intrat in supersatelit. Mult peste orice asteptare a organizatorilor, oricat de optimista ar fi fost ea. S-au generat nu mai putin de 34 de pachete pentru Main Eventul de maine. Recordul anterior este de 182 de jucatori si nu are nici macar o luna vechime, el fiind atins in evenimentul de la Cluj.
[ad#text_ads1]
“A 2-a zi de calificari, incredibil,188 de participanti” au fost cuvintele organizatorului PokerFest, Sorin Constantinescu. Inca 2 jucatori s-au mai inscris intre timp si s-a atins cifra de 190 jucatori care spera la unul din cele 32 pachete pentru Main Event.

Urmareste siteul PokerFest si sectiunea dedicata de pe forum pentru a vedea ultimele stiri, anunturi si updateuri de la Piatra Neamt. Evenimentul va fi de asemenea transmis live de PokerNews Romania.

 

PokerFest Piatra Neamt: nou record la supersatelit comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of