admin | 28.09.2012

PokerFest Iasi se muta la Piatra-Neamt!

PokerFest Bucuresti - Logo
PokerFest Iasi se muta la Piatra Neamt.

Anuntam oficial ca eventualitati de ultima ora si de nedepasit, in ciuda unor eforturi din partea tuturor celor implicati in organizarea festivalului din 3-7 octombrie, ne obliga sa-i schimbam locul de desfasurare – de la Iasi la Piatra Neamt.

Concret, in cursul serii de ieri 27 septembrie, am fost anuntati de Hotelul Unirea din Iasi ca angajamentul privind asigurarea camerelor disponibile nu poate fi respectat in totalitate. Timpul scurt pana la festival nu a permis angajarea altor parteneri pentru cazare care sa raspunda cerintelor noastre de pret si confort.

Ne cerem scuze pentru aceasta schimbare subita, este dincolo de eforturile noastre in directia unei planificari constante si previzibile.

Reamintim ca la Piatra Neamt a avut loc festivalul din 18-22 aprilie, un eveniment reusit peste media circuitului, gazduit de jovialul si ospitalierul Narcis Olaru. Din aceasta perspectiva, s-ar putea chiar spune ca schimbarea este de bun augur – ca sa parafrazam si noi un slogan cunoscut, “prietenii stiu de ce” 

Toate detaliile mai putin locul de desfasurare raman identice. Hotelul Central Plaza din Piatra Neamt va gazdui participantii si evenimentul, cu aceleasi servicii de calitate cu care ne-a obisnuit in aprilie.

Participantii care au inceput deja demersuri pentru deplasarea si cazarea la Iasi sunt rugati sa ne contacteze urgent pentru a le facilita modificarea de ruta si cazare, la support@pokerfest.ro si tel: 0733450808 sau 0754553393.
Nu in ultimul rand, rugam toti sustinatorii PokerFest sa comunice pe retelele lor sociale aceasta schimbare subita de planuri.

Va multumim pentru intelegere si va asteptam la Piatra Neamt saptamana viitoare la un festival in care vom investi eforturi si energie in plus pentru a transforma un eveniment nedorit intr-o experienta memorabila!

PokerFest Iasi se muta la Piatra-Neamt! comentarii

avatar
  Subscribe  
Notify of